2777
2789
عنوان

دوستان سوره زخرف معجزه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 28 پست
بله

سلام دوستم خوبی اتفاقی تاپیکت دیدم میخاستم بپرسم شما آیه ها رو رو روز خاصی نوشتی با مداد یا خودکار... میدونی من خیلی دلشکسته ام خیلی سال منتظر باردار شدنم... میشه منم دعا کنی شاید خدا از دل وزبون تو بشنوه در حقم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایه 48 و 50این سوره روی برگه مینویسی و پایین برگخ آرزوت رو مینویسی ی مقدار پول بزار لای برگه و بزار ...

عزیزم سه تا حاجتت چی بود که شبیه معجزه بود گلم میشه بگی چند وقت بعد جواب گرفتی عزیزم 

سلام دوستم خوبی اتفاقی تاپیکت دیدم میخاستم بپرسم شما آیه ها رو رو روز خاصی نوشتی با مداد یا خودکار.. ...

عزیزم ان شاء الله که همین امسال دامنت سبز بشه و یه بچه سالم و بغل بگیری

من امروز جز 27قران و به نیت بچه دار شدن شما میخونم شمام با همین دل شکسته دعا کنین که جواب بیوبسی من خوب در بیاد 

عزیزم ان شاء الله که همین امسال دامنت سبز بشه و یه بچه سالم و بغل بگیریمن امروز جز 27قران و به نیت ب ...

برای منم لطفا دعا کنید 

زندگیم درست شه و ازدواج موفق داشته باشم 💔

برای شما هم ایت الکرسی میخونم 💐

از همه جا ترکیده مظلوم   
برای منم لطفا دعا کنید زندگیم درست شه و ازدواج موفق داشته باشم 💔برای شما هم ایت الکرسی میخونم 💐

چشم حتما 

ممنونم عزیزم ان شاء که بخت سفیدی داشته باشین و یه شخص لایق و شیر حلال خورده سر راهتون سبز بشه 

عزیزم ان شاء الله که همین امسال دامنت سبز بشه و یه بچه سالم و بغل بگیریمن امروز جز 27قران و به نیت ب ...

سلام دوست خوش قلبم.. ممنونم ازت خواهری میکنی دررحقم🥺🙏... با همین چشای اشکی منم برات الان هفت تا حمد میخونم.. انشالله که چیزی نباشه و نخواهدم بود و تنت همیشع سلامت میای خبر خوش میدی بهم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید
سلام دوست خوش قلبم.. ممنونم ازت خواهری میکنی دررحقم🥺🙏... با همین چشای اشکی منم برات الان هفت تا حم ...

ممنون عزیزم 

از قبل عید همش تو استرسم ان شاء الله که جوابم خوب دربیاد 

ممنون عزیزم از قبل عید همش تو استرسم ان شاء الله که جوابم خوب دربیاد

دلم روشنه واست.. مطمبن باش... بازم صلوات میفرستم

بیشتر ببینید
سلام دوست خوش قلبم.. ممنونم ازت خواهری میکنی دررحقم🥺🙏... با همین چشای اشکی منم برات الان هفت تا حم ...

ان شاء الله شماهم همین جا می‌آیین و میگین که با دارین 

من مطمعنم که خبرش و برام میگین 

خواهرام و عمه ام و چند تا آشنا و فامیلای ما هم بچه دار نمیش

دن الان شکر خدا همشون بچه دار شدن 

اصلا این دوره زمونه دیگه چیزی به اسم نازایی و ناباروری نداریم شکر خدا علم پیشرفت کرده 

همین خواهرام بدون رفتن به پزشک بچه دار شدن امیدت به بخشش و لطف خدا باشه