بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از من به تو نصیحت هیچیو جلو خانوادت نبین میخواد سریال یا انیمه باشه بلاخره یه جاش صحنه میاد اوضاع خراب میشه😂
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
من حتما باید قبلش ببینم مطمعن شم حتی اگه سانسور شده باشه
یه بنده خدایی قبلش دیده بود سانسور شده ام بود از یه سایت دیگه گذاشت برای خانوادش یدفعه عاشقانه شد برگاش ریخت🤣از این موارد زیاد دیدم تنها ببینین از همون سایت دقیق
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
سلام دوستان. به تازگی با یک سایت و اپلیکیشنی آشنا شدم به اسم لایف لندز. که محتوای کاملی از قبیل انیمیشن، کتاب،فایل صوتی،نقاشی و کلی بازیهای رایگان داره. حتما سری بهش بزنید که هم خودتون و هم فرزندتون سرگرم میشید.