2777
2789
عنوان

حس میکنم خواستگارم مشکوک میزنه خانومای کاراگاه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رد کردم سه ساله حالیشون نمیشههه جدیدا حس میکنم تحفه ام واقعا🤣🤣 خب مرد حسابی مگ قحطی زنه انقدر پیله ...

شاید جذابی براشون 

میخوان پزتو بدن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
یه مشکلی داره که مثل گاو پیشونی سفید شده کسی بهش دختر نمیده

منم همین حس میکنم ... ولی خانواده خیلی محترمی ان داداشاش ادم حسابی ان خودشم ب نظر مشکلی نداره 

میگم دوتا مغازه داره داده اجاره ی بنگاه ماشین داره 

ی خونه دو طبقه نرکز شهرمون نوساز 

ماشینشم برلیانسه 

بعد ب نظرت چرا گیر داده ب من؟؟؟ مادر پسره هی پیام داده ب مامانم زر زر و تعریف ک اره میخواستیم واسه حمید دختر فلانی بگیریم گفتیم حیفه 

من اصلا حس بدی دارم نسبت ب پسره

کلا به مردایی که دنبال دختر خیلی سن پایین میگردن حس خوبی ندارم.

دقیقا منم حس میکنم این ادما پدوفیل ب کودک گرایش دارن 

واقعا همین حس رو میگیرم ازشون 

یکی نیس بگه برا برا پیر پسرت یکی همسن خودش بگیر

منم همین حس میکنم ... ولی خانواده خیلی محترمی ان داداشاش ادم حسابی ان خودشم ب نظر مشکلی نداره میگم د ...

یه خواستگار برای خواهرم اومد، یه سال طول کشید مامانم بذاره بیان اصلا بعدشم شیش هفت ماه طول کشید بله بدیم خیلی خوب و متشخص به نظر می‌رسیدن خانوادشون... پدرش شغل مهمی داشت خیلی وضع مالی عالی و.... نامزد کردن تو نامزدی خواهرم فهمید پسره اهل مهمونی ناجور و مشروب و قلیونه ما هیچ جوره قبلش نفهمیدیم