2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از انتقال جنین

48 بازدید | 5 پست

سلام خانوما.من روز ۱۰انتقالم.امروز عصر تا الان کمرم و دلم درد میکنه،رفتمم سرویس بهداشتی همراه ادرار ی چن قطره ی قهوای دفعه شد.لکه بینی هست؟؟؟دکترم گفته درصورت لکه بینی داروهام رو زیاد کنم.دسترسی الان ندارم ب دکترم ک باهاش مشورت کنم.بنظر شما صبر کنم تا شب ساعت ۱۰ک وقت شیافمه اگ لکه دیدم داروهارو زیاد کتم یا از الان اینکارو بکنم؟ینی ممکنه لکه لانه گزینی باشه؟!🥺خیلی نگرانم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم میتونه لانه گزینی باشه هم پریود داروت چیه روزی چند تا شیاف داری؟

استرادیول و استرومارین قرصش روزی ۳تا،اسپرین روزی ۲تا،انوکسا روزی یکی،شیاف پروژسترون روزی ۲تا،قرص دوفامد روزی یکی

ببین عمدتا وقتی لک میبینی یه شیاف اضافه میشه و آنوکسا و آسپرین تا 48 ساعت قطع میشه. روزی چند تا شیاف ...

امپول تا ۳روز اول داشتم بعدش شیاف و قرص دوفامد.شیاف هر ۱۲ساعت یکی و قرص دوفامد روزی یکی.انوکساپارین روزی یکی.روز ۵کمرم درد میکرد یکمی پرسیدم گفت اگ لکه دیدی قرص دوفامد و شیاف پروژسترون بشه روزی ۳تا

امپول تا ۳روز اول داشتم بعدش شیاف و قرص دوفامد.شیاف هر ۱۲ساعت یکی و قرص دوفامد روزی یکی.انوکساپارین ...

اسپرینم روزی دوتا دارم.زنگز دم ی دکتر مشاوره گرفتم گفت فقط شیاف و قرص بشه روزی ۳تا.ضدسقطن اینا.همین.نگفت انوکسا و ساپرین قط کن