2777
2789
عنوان

بچها با این پسره چی کنم میخوام یجور جوابشو بدم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس دکمشو بزن بره کلا بیخیالش شو اگه خودشو به آب و آتیش زد که دوباره به هم برگردین ادامه بده و قصدتو ...

چطور پس قیدشو بزنم

چی بگم؟

ینی یهو بگم نمیخام‌چت کنم‌حداحافظ

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اخه حرفی از رابطه نزده زشت نیس؟

فعلا صبوری کن 

جوری وانمود کن ک حس کنه تو رو ب خودش علاقه مند نکرده اما تو اونو ب خودت علاقه مند کردی بازی روانی باهاش شروع کن گرم و دوستانه رفتار کن اما ظرافت و سیاست زنانه اتم ب کار بگیر دلبری کن و خاص باش 

2805
باهاش ادامه بده ببین اخلاق و رفتارش چجوریه ی کم ک بشناسیش رگ خوابش می‌هد دستتب سلایق و علایقش پی ببر ...

مت یه خنگی ام ک اصلا ازین چیزا بلد نیستمممم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اره خوب کاری کردی نرفتی شما دخترام زود گول میخورین برات داستان میشه

ممنون از صداقتتون😂😂

فعلا صبوری کن جوری وانمود کن ک حس کنه تو رو ب خودش علاقه مند نکرده اما تو اونو ب خودت علاقه مند کردی ...

یا خدا چقد سختتتت ، مغزم رگ به رگ شد🤣🤣🤣🤣

لره

خوبه دیگه گلم 

من فکر کردم ی پیام میده و میره

سعی کن توو این یکی دو ساعت بسیار خوش اخلاق و جذاب باشی اگ نق بزنی و بهونه بیاری میگه عااا پس عاشق و وابسته ام شده ایندفعه اون تو رو دنبال خودش میدوونه

خوبه دیگه گلم من فکر کردم ی پیام میده و میرهسعی کن توو این یکی دو ساعت بسیار خوش اخلاق و جذاب باشی ا ...

نه چت میکنه مثلا ۳ ساعت ۲ ساعت بعد یهو میره باز فردا ک کارش تموم شد میاد

ولی خب باز بهم‌ بر میخوره ، اخه یهو وسط چت میره

خوبه دیگه گلم من فکر کردم ی پیام میده و میرهسعی کن توو این یکی دو ساعت بسیار خوش اخلاق و جذاب باشی ا ...

ایول ایول

2810