2777
2789
عنوان

بچها با این پسره چی کنم میخوام یجور جوابشو بدم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دکمشو بزن بره کلا بیخیالش شو اگه خودشو به آب و آتیش زد که دوباره به هم برگردین ادامه بده و قصدتو ...

چطور پس قیدشو بزنم

چی بگم؟

ینی یهو بگم نمیخام‌چت کنم‌حداحافظ

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اخه حرفی از رابطه نزده زشت نیس؟

فعلا صبوری کن 

جوری وانمود کن ک حس کنه تو رو ب خودش علاقه مند نکرده اما تو اونو ب خودت علاقه مند کردی بازی روانی باهاش شروع کن گرم و دوستانه رفتار کن اما ظرافت و سیاست زنانه اتم ب کار بگیر دلبری کن و خاص باش 

2805
باهاش ادامه بده ببین اخلاق و رفتارش چجوریه ی کم ک بشناسیش رگ خوابش می‌هد دستتب سلایق و علایقش پی ببر ...

مت یه خنگی ام ک اصلا ازین چیزا بلد نیستمممم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اره خوب کاری کردی نرفتی شما دخترام زود گول میخورین برات داستان میشه

ممنون از صداقتتون😂😂

فعلا صبوری کن جوری وانمود کن ک حس کنه تو رو ب خودش علاقه مند نکرده اما تو اونو ب خودت علاقه مند کردی ...

یا خدا چقد سختتتت ، مغزم رگ به رگ شد🤣🤣🤣🤣

لره

خوبه دیگه گلم 

من فکر کردم ی پیام میده و میره

سعی کن توو این یکی دو ساعت بسیار خوش اخلاق و جذاب باشی اگ نق بزنی و بهونه بیاری میگه عااا پس عاشق و وابسته ام شده ایندفعه اون تو رو دنبال خودش میدوونه

خوبه دیگه گلم من فکر کردم ی پیام میده و میرهسعی کن توو این یکی دو ساعت بسیار خوش اخلاق و جذاب باشی ا ...

نه چت میکنه مثلا ۳ ساعت ۲ ساعت بعد یهو میره باز فردا ک کارش تموم شد میاد

ولی خب باز بهم‌ بر میخوره ، اخه یهو وسط چت میره

خوبه دیگه گلم من فکر کردم ی پیام میده و میرهسعی کن توو این یکی دو ساعت بسیار خوش اخلاق و جذاب باشی ا ...

ایول ایول

2810