2777
2789
عنوان

بچها با این پسره چی کنم میخوام یجور جوابشو بدم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 70 پست
البته اگر رفت و آمد خانوادگی دارید یا همکاری باهاش غیر این بود بلاکش کن بره چ‌ون برات شر میشه

ببین تا الان میره شرگت   الان ک از شرکت میاد یا ساعت ۱۰ ک میاد همون لحظه پیام میده

ولی خب کلا حال نمیکنم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پررو باش وگرنه بعدا اعصابتو به هم میریزه وابسته میکنه بعد زجر کشیدنتو تماشا میکنه

پس بهش بگم‌هر روز میای یه حاضری میزنی تا فردا 

اینم بگم ک شرکت هست کار میکنه ، بیکار میشه پیام‌میده

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
۳ روز جوابشو نده بعد اگ پیگیرت نشد ولش کن هر موقع هم پیامت داد خیلی رک و راحت حرفتو بزن بگو از این ط ...

همینکارو کردم

چند روز پیش ۴ روز هیچجوره پیاماشو جواب ندادم

بعد دیگ روز چهارم‌پیام داد گفتم‌نت نداشتم

ببین تا الان میره شرگت الان ک از شرکت میاد یا ساعت ۱۰ ک میاد همون لحظه پیام میدهولی خب کلا حال نمی ...

پیامش محض سرگرمیه میخواد یکی رو داشته باشه جهت خالی نبودن عریضه  

اگر روابطتتون در همین حده 

دوست داشته باشه میاد جلو و بهت میگه 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷
تا حالا نشده ی ساعت یا دوساعت با هم حرف بزنین؟

چرا وقتی ببکاره گاهی ۷ ساعت هم‌حرف زدیم

پیامش محض سرگرمیه میخواد یکی رو داشته باشه جهت خالی نبودن عریضه اگر روابطتتون در همین حده دوست داشت ...

کاملا درست میگی

بنظرت چی کنم

پس بهش بگم‌هر روز میای یه حاضری میزنی تا فردا اینم بگم ک شرکت هست کار میکنه ، بیکار میشه پیام‌میده

اگر واقعا دوستش داری بشین باهاش رک و راست حرفتو خواستتو بگو بعد اگه دلایلش منطقی بود صبر کن تا وقتش آزاد شه 

خب گلم درک کن شاید کارش سنگینهشبا ک از سرکار میاد خونه یکی دو ساعت حرف میزنین؟

اره پیام‌میده

ولی رابطه جدی ندارم باهاش

خیلی پیگیره اون ولی بی هدف

2810