2777
2789
عنوان

بنظرتون کی بچه دار بشم خانما نظرتون بیست و سه سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 34 پست

هنوز ۱ ماهه ازدواج کردین

۲.۳ سالی باهم باشین همو بشناسین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
برو خداروشکر کن

خب نمیخوام زود بچه دار شم می‌خوام با شوهرم یکم کیف و عشق کنم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی را بیار.

الان که زوده 😑کلا هم یدونه میخوام

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

وسطای سال دوم اقدام کن تا اگ طول هم کشید تا سال سوم اوکی باشی

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#

بسته به آمادگی روحی خودت و همسرته ولی وقتی آدم آمادگی داشت هر چی زودتر بیاره و فاصله سنی کمتری داشته باشه با بچش بهتره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

دیگه بعد از یه ماه از ازدواج، جای فکر کردن به این مساله نیست. اونم تو سن پایین. حداقل سه چهار سال خودتون باشید، اخلاق و رفتاراتون دست هم بیاد، بعد. 

چه عجله ای داری آخه!!!

یعنی دیگه هیچ سرگرمی نداری که به این مساله فکر میکنی؟ 

دیگه بعد از یه ماه از ازدواج، جای فکر کردن به این مساله نیست. اونم تو سن پایین. حداقل سه چهار سال خو ...

مگه گفتم می‌خوام بیارم 😑😑😑😑گفتم که شوهرمم گفته ۳ سال دیگه 

مگه گفتم می‌خوام بیارم 😑😑😑😑گفتم که شوهرمم گفته ۳ سال دیگه

شوهرت حرف عاقلانه ای زده. 

بزار چند سال دیگه. 

یکم خوته داری، شوهر داری، زندگی مشترک، کنار اومدن با حرفا و رفتارای اطرافیان..دستت بیاد، بعد. 

من خودم الآن ۳۸ سالمه، تازه اولین بچمو باردارم. بعد از ۳.۵ سال از زندگی مشترک. 

الان که زوده 😑کلا هم یدونه میخوام

آره حق داری 

منم 23 ازدواج کردم. 24 زاییدم.  چیزی از زندگی دونفره نفهمیدم. 

یکسال یا دوسال.  حداکثر سه سال دیگه بچه بیار. 

آخه آدم تا میخواد اقدام کنه طول میکشه. 

شوهرت حرف عاقلانه ای زده. بزار چند سال دیگه. یکم خوته داری، شوهر داری، زندگی مشترک، کنار اومدن با حر ...

عزیزم میشه بپرسم چندسالگی ازدواج کردی آخه میگن هرچی دیر ازدواج کنی بچت نمیشه 

من ۳۴ سالمه مجردم خیلی نگرانم 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عزیزم میشه بپرسم چندسالگی ازدواج کردی آخه میگن هرچی دیر ازدواج کنی بچت نمیشه من ۳۴ سالمه مجردم خیلی ...

من چند ماه بعد از  ۳۴ سالگی ازدواج کردم. 

چرا بچه نشه. الآن دوستم ۴۰ سالشه بارداره. اینکه میگن بچه نمیشه اصلا درست نیست. من بیشتر دوستام از منم بزرگترن، هنوز اقدام نکردن. 

نگران بچه نباش. دکتر میگفت تا ۴۰ سالگی راحت میشه. 

بنظرم بچه هایی که تو سن بالاتر مادر متولد میشن، مادر راحتم از پس اونا بر میاد. کلا زود بچه دار شدن خیلیم خوب نیست. آدم از سن کم بیاد بچه بزرگ کنه تا کِی آخه.