2777
2789
عنوان

کهیر بارداری کیا گرفتن بیایید

98 بازدید | 19 پست

کهیر زدم بدجور اصلا خوب نمیشه پیشروی هم داره۱۰روز دیگه نوبت سز دارم زانو وپشت کتف هام و نشیمنم🥲قسمت بیرونی رون پاهام شدید زده امروز نگاه کردم کبود هم شده 

از کبد هم دادم مشکلی ندارم ولی حالم از خودم داره بهم میخوره کسی راهی برای درمان داره

این۵امین کاربریمه 😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنداداش منم کهیر زد از سرتاپا رف دکتر عمومی یه امپول زد نمیدونم چی بود بعدش خوب شد

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من همینجوریش از بارداری میترسماینو خوندم خیلی بیشتر شد ترسمآخه چرا باید کهیر بزنه آدمنی نیت جنسیتش چ ...

دختره تازه دکترم گف اگه پسر بود تا توچشاتم کهیر میزد😐

این۵امین کاربریمه 😉

بخاطر هرموناته اما بازم بگو به دکتر زنانت

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
زنداداش منم کهیر زد از سرتاپا رف دکتر عمومی یه امپول زد نمیدونم چی بود بعدش خوب شد

امپولش دگزا هست منم زدم ولی ۱۲ساعت جلوشو گرفت دوباره بعد۱۲ساعت شروع کرد به زدن

این۵امین کاربریمه 😉
بخاطر هرموناته اما بازم بگو به دکتر زنانت

اره

گفتم گف با پماد و این چیزا بساز این۱۰روز رو اخه امپول هم جواب نداد بهم گف اگه الان سزارینت کنم باید بزاریش تو دستگاه بچه رو منم نخواستم

این۵امین کاربریمه 😉
امپولش دگزا هست منم زدم ولی ۱۲ساعت جلوشو گرفت دوباره بعد۱۲ساعت شروع کرد به زدن

رفتی دکتر؟

طفلی زنداداشم یه ماه درگیرش بود میخارید خون میومد از تنو بدنش جاشم هنوز مونده

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
ارهگفتم گف با پماد و این چیزا بساز این۱۰روز رو اخه امپول هم جواب نداد بهم گف اگه الان سزارینت کنم با ...

اره دیگه اینهمه تحمل کردی بارداری و هزار دردسر بچت چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
رفتی دکتر؟طفلی زنداداشم یه ماه درگیرش بود میخارید خون میومد از تنو بدنش جاشم هنوز مونده

اره دکتر خودم امپول بهم داد خود سر نمیشه دارو استفاده کرد

منم نگران جاشم پوستم سفیده الان با این کهیرا خیلی زشت شده کبود و قرمز و متورم حالم داره بهم میخوره نکنه کبود بمونم😭

این۵امین کاربریمه 😉
دختره

اوخی به سلامتی علایمت از اول چی بود؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دکتر خودم امپول بهم داد خود سر نمیشه دارو استفاده کردمنم نگران جاشم پوستم سفیده الان با این کهیر ...

نمیمونه نگران نباش کلا همه جای ادم توی بارداری تغییر میکنه شکل و رنگ و همه چیش منکه افسردگی گرفته بودم اما بعد زایمان کم کم بزمیگرده شکل سابق

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوخی به سلامتی علایمت از اول چی بود؟

هر علائمی که میگن برای پسره رو داشتم حتی فرم شکمم همه چی ولی دختره😁اطرافیانم هنوز باور نمیکنن که دختره 

به نظرم اصلا به علائم توجه نکن هر بدنی نسبت به حاملگی یه واکنش نشون میده برای هرکی فرق میکنه الان همین کهیر رو میگن پسر باشه میزنن ولی من زدم حالت تهو ماله دختره ولی من اصلا نداشتم

این۵امین کاربریمه 😉
2810