2777
2789
عنوان

کیا جلوگیری طبیعی دارن لطفا میاین

119 بازدید | 11 پست

من دوتا بچه دارم تا الان جلوگیریام طبیعی بود و بچه ها هم ب خواست خودم بودن..الان طی همین چن روز دوسه نفردیدم با کاند.م و حتی حلقه باردار شدن..من واقعا توان ندارم و فقط همین دوتا رو فقط ..تموم..حالا چجور میشه ک با طبیعی باردار میشه ادم.یعنی فقط مشکل پیشابه؟چون ما تو اون مورد موقع...خیلی حواسمون هست..ترس دیوونم کرد

اگه دقیقه که چرا بترسی عزیزم منم 8 ساله ازدواج کردم جلوگیریم طبیعیه یدونه بچه هم دارم که به خواست خودمون بوده

خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی خیلی ریسکه قرص اضطراری هم سالی دوبار میتونی بخوری خیلی عوارض داره اگه واقعا بچه نمیخوای دستگاه بزار منم حلوگیریم طبیعیه ولی یه بچه دارم بگیره هم خیلی مهم نیست ولی اگه دوتا داشتم حتما دستگاه میذاشتم

طبیعی خیلی ریسکه قرص اضطراری هم سالی دوبار میتونی بخوری خیلی عوارض داره اگه واقعا بچه نمیخوای دستگاه ...

وای همش استرس دارم بخدا دوستم با دستگاه بادار شد..میگم یعنی دستگاه میذاری دیگه جلوگیری نمیکنین؟

وای همش استرس دارم بخدا دوستم با دستگاه بادار شد..میگم یعنی دستگاه میذاری دیگه جلوگیری نمیکنین؟

نه نمیشی کمترینش 5 ساله است ولی هروقت بخوای میتونی درش بیاری اون حتما درست واسش نذاشتن جلوگیری طبیعی یه جورایی لذت مرد رو هم کم میکنه ولی واسه زن خوبه عوارضی نداره

بعد گفتین دیگه جلوگیری نمیکنین ن؟یعنی فوبیا گرفتم بخدا

جلوگیری طبیعی دارم ولی شده مشکوک به بارداری بودم و از استرس 5 روز زودتر پریود شدم درحالی که منظمم من تازه یه بچه دارم