2777
2789
عنوان

بنظرتون کی بچه دار بشیم

113 بازدید | 5 پست

من ۲۳ سالمه شوهرم ۲۸ تازه یک ماهه ازدواج کردیم سال اول ازدواج که اصلا به فکرش نیستم بعد اون بنظرتون کی بچه دار شیم ؟ شوهرم میگه سال سوم خونه و ماشینم داریم کلا می‌خوام یه بچه بیارم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

دکترات رو برو مطمئن بشو مشکلی ندارین بعد منتظر باشین 

اشتباه منو نکن

من اولی رو آسون باردار شدم اما واسه دومی فکر میکردم هیچیم نیست دیگه همش فکر میکردم بچه تو آستینمه هر وقت بخوام در میارم

سه سال دوا دکتر کردم  و دوتا سقط و پدری ازم درومد از تایمی که برای خودم گذاشته بودم کلی عقب افتادم… الکی الکی دیر شروع کردم که فکر میکردم بخوام آماده اس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14765980/%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%81%D9%82%D8%B7-%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%86%DB%8C%D9%87

سلام عزیزم داخل این تاپیک کاربر مشید خانم کلی به من توهین کرد و بهم احمق هم گفت تاپیک رو قفل کردم بحث بیشتر نشه ولی توهین تعلیقی داره لطفا رسیدگی کنید تگتون هم کردم 

@niniyar_2    

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

عزیزم تو پیوی پیام دادید 

پاک نشده این یکی از پیاماش 

@niniyar_2