2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضع مالی تون جوری هست ک نیاز های بچه هاتون رو فراهم کنین؟! الان زمان قدیم نیست ک۵/ ۶ تا بچه میارن ، ...

والا من یدونه دارم فقط،هم شوهرم هم خودم کارمندم ولی امروز از بی پولی گریه کردم😔نمیدونم شرایط زندگی من اینه یا بقیه هم؟!

ایشون راه حل خواست دیگه به شما مربوط نیست چند تا میخواد و چی داره.جالبه ادای انسانیت دارین و معتقدین سرتون توی چیز بقیه نباشه بعد خودتون مدام ار همونجا سخنرانی میکنین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

سه تا فرشته  

ولی بنظر من رو همین سه تا فرشته تمام وقتتو بزار چون واقعا رسیدگی و مراقبت از سه تا بچه خیلی انرژی وحوصله میخواد.ادمیزاد از هیچیش خبر نداره الان سالم و سرحاله یهو میبینی شش ماه بعد یه اتفاقی افتاد حوصله رسیدگی به خودشم نداره چه برسه به چندتا بچه

خانومای عزیز مگه گفت چهارمی بیارم یا نه که نظر میدین یا از شما خواست خرج شو بدین؟شاید یکی خواست ده ت ...

دقیقا اینا اکثرا زیادی کمال گرا هستن من خودم ی بچه دارم شاید دیگه نیارم ولی ازاینکه بخوام دخالت تو مسائل خصوصی کسی کنم شرمم میشه

چرا فکر می کنید باید همه چیز برای بچه ها باید فراهم باشه؟ کاش یه کم کتابای تربیتی نویسنده های خودمون ...

اصلا همه چی به کنار همون خوراک و پوشاک و مسکن و خرج مدرسه کلی پول میشه اونم ۴تا بچه 

خب ۴تا بچه ۴تا کوله مدرسه و لباس و خرجی می‌خوان😕 خدایی دیگ نمیشه اینارو نخرید که

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
بازم ربطی نداره

ربط داره دنبال وامه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

عزیزم  همسرت باید چند ماهی مغزیجات به خصوص گردو بخوره

هر روشی ک در پیش گرفتی

اینم کنارش رعایت کنید

فصل گردو هم هست دیگه😊

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خانومای عزیز مگه گفت چهارمی بیارم یا نه که نظر میدین یا از شما خواست خرج شو بدین؟شاید یکی خواست ده ت ...

بچه هاشو عقده زندگی داشته باشن 

به انسان های جامعه ربط داره

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
دختر عموی من ۳ تا دختر ناز دارههرکی از راه میرسه بهش میگه ایشالله چهارمی پسرهدرحالی که سنش اصلا مناس ...

من سی سالم نشده همسرم تک فرزنده خودمم توخانواده کم جمعیتم بچه کم دوست ندارم ازبی کسی خوشم نمیادولی پسرخودم دوست دارم دخترم بشه هم دوست دارم

2810