2777
2789
عنوان

اون دختره که همیشه تومدرسه و دانشگاهتون تنها بود

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 29 پست
معمولا برای آرون و کم حرف ها این اتفاق میوفته خودم همون دختر بودم البته همیشه نه ولی حس تنهایی رو زی ...

من برعکس برون‌گرا و پرحرفم 

اما منم تو دانشگاه تنها بودم چون با هرکسی دوست شدم ازم سواستفاده کرد البته بجز یکی دومورد ک اونها دخترای خ خوبی بودن ولی مثلا همشهری نیستیم بعد دانشگاه هرکی رفت دنبال زندگی خودش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دیدم اینجور انسان ها رو

دلیلش مشکلات خانوادگی و اعتماد به نفس نداشتنه

و لطفا به بچه ها و نزدیکانتون بگید جای اینکه اینجور ما رو مسخره کنن مهربون باشن باهاشون

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه مثبت بود خیلی و خیلی بچه خوبی بود 

فکنم چون درسش ضعیف بود و به کسی کاری نداشت.

من خیلی دوسش داشتم تنهاش نزاشتم باهاش دوست شدو 

بقیه ازم دور شدن 

پشیمون نیستم چون تنها کسی بود که صادقانه باهام موند هنوزم که هنوزه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

تو مدرسه بیشتر خجالتی ها اینجوری بودن. تو دانشگاه خیلیا حوصله جمع نداشتن. چون خیلی طرز فکرها متفاوت میشه یهو. یکی تو فکر کار و درامد و مستقل شدنه. یکی هنوز تو دوران مدرسش مونده یکی اومده زن بگیره یا شوهر کنه و ...

نامزد داشت 

اعتماد به نفس نداشت

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

منم مثل همین دختره ام دلیلشم اینه به کسی اعتماد نمیکنم و صمیمی نمیشم همه در حد سلام و علیک و یکی دو نفر هم در حد در مورد درس حرف میزنم باهاشون

وگرنه ارتباط اجتماعی و آداب معاشرت اوکیه

راهنمایی کلاس هفتم من تنها بودم دلیلش هم این بود کسی بهم اعتماد نداشت. جثه ریز داشتم، پرحرف پرانرژی درسم هم خیلی خوب بود ولی بقیه بچه ها فکر میکردن بدرد نمیخورم
سالهای بعد نظرشون تغییر کرد
کلاس دهم هم یه اکیپ بزرگ داخل کلاس باهام ضد بودن و حوصله شون رو نداشتم.. زنگای تفریح تنها قدم میزدم با خودم حرف میزدم
نه بداخلاق بودم نه درونگرا..فقط مثل اونا نبودم. حرف ناحق و اشتباه رو قبول نمیکردم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من هم واس پسر و ازدواج اینا 

هم تو دوستی با دخترا 

فقط با کسی میتونم ادامه بدم ک دورو و حیله گر نباشع ینی اولین ملاکم واس ازدواج اینه 

ولی خ کم پیدا میشه بعد چنتا رفتار میفهمی طرف کلک داره یا روراست نیس