2777
2789

چطوری باید ب صحبت ها و حرفهای بچه هامون گوش کنیم ک باهامون رفیق بشن و هرچی شد بیان برامون تعریف کنن؟

دیروز ی پست روانشناسی دیدم ی نکته گفت درهمین مورد،حس کردم هیچی نمیدونم شما اگر میدونید خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

محموعه ی کتاب های من دیگر ما خیلی کمک کننده است الان هر کس ممکنه تجربه خودشو بگه ولی این کتاب جامعه و مثلشو ندیدم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

به حرفاش گوش بده ،اصلا اصلا سرزنشش نکن ،فکر نکن واسه هر حرفی باید راهکار بدی فقط صحبت میکنن که سبک بشن تو فقط گوش بده و حواست بهش باشه و دربرخی موارد بهش راهکار بده یادت نره سرزنش اصلا نکن که دیگه باهات صحبت نمیکنه 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه اگه کار بدی کرد سریع دعواش نکنی و بهش بگی اگه کسی گفت فلان کاررو کردیم رازه نگو 

بگو راز نداریم

همه جوره کنارش باش حتی اگه کارش اشتباه بود سرزنش رو بزار کنار

خودش تعریف میکنه

بهش توجه صد درصد نشون بده . مثلا سرت تو گوشی نباشه حرفشو گوش کنی . هم قدش شو به چشماش نگاه کن تا حس کنه کامل گوش میدی توی حرفات نشون بده جذب شدی مثلا خوب دیگه چی شد ؟ بعدش چه اتفاقی افتاد . واکنشت مهمه . براش امن باش حتی اگر مشکلی هست یا بگو فرصت بده بعد با هم حرف میزنیم یا اگر واکنش میدی واکنشی نده که از حرف زدن پشیمونش کنی . برای این لحظه های یه اسم بذار مثلا من بهش میگم حرف مامان دختری و فقط بین خودمونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

کلا وقتی یکی داره حرف میزنه باید بهش نگاه کنی نه اینکه یه کار دیگه بکنی، اونم حرف بزنه باید به شخص مقابل توجه کرد

وسط صحبت واکنش نشون بدی مثلا آها دیگه چی بعدش؟ طبق صحبتی که شده آخر صحبت واکنش بدی 

مثلا آره من درکت میکنم. عه چه خوب.