2777
2789
عنوان

وایییییییی شوهرم برام نامه نوشتههه😂😂😂😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 76 پست
شب جمعه که برنامه همه اسهر وقت 6صبح شنبه وقتی چکش داره تو بانک برگشت میخوره بخاطر حساب خالی😂😂کاری ...

😂😂😂

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت باشید 

خداروشکر بروزم این سایت و باز کردیم. انرژی مثبت گرفتیم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خاستی باور کن نخاستی نکن عزیزکم ولی اینجا تاپیک دعوا زیاد داره اگه میبینی از خوشیای زندگیم میگم چون ...

یک نامه کوتاه عاشقانه چیزی نیست که باور نکنم عزبزم .....زباد دیدم و زیاد شنیدم و برام عحیب نیست و براتون خوشحالم ....قصدم شوخی بودم عزیزم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره،نقششونه😅😍

😁😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
زیاد ب چشم اعتقاد ندارم تاپیکامم همه همینه حتی کاربری قبلیمم تاپیکام همینجوری بود 🥲ولی چشمم

عزیزم یه چیزایی وجود داره چه ما اعتقاد داشته باشیم چه نداشته باشیم بعضیا انرژی منفی میفرستن و تاثیرش رو میذاره

شاید اینجا یه نفر باشه تازه طلاق گرفته باشه ما که همه کاربرارو نمیشناسیم

یک صلوات برام میفرستید❤️

یک نامه کوتاه عاشقانه چیزی نیست که باور نکنم عزبزم .....زباد دیدم و زیاد شنیدم و برام عحیب نیست و بر ...

اها من فکر کردم شما جدی گفتی ،عذر میخام عزیزمم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خوشبخت باشید خداروشکر بروزم این سایت و باز کردیم. انرژی مثبت گرفتیم

مرسیی

منم قصدم همینه ک وقتی لحضات قشنگیو ک قلبم پر از شادیه ک قلبم از شادی تند میکوبه اینجا لحضاتمو ب اشتراک بزارم تا بقیه هم خوشحال بشن و بین اینهمه غم و تاپیکای دعوا ی تاپیک قشنگم داشته باشیم تا فضا بهتر بشه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
مرسییمنم قصدم همینه ک وقتی لحضات قشنگیو ک قلبم پر از شادیه ک قلبم از شادی تند میکوبه اینجا لحضاتمو ب ...

برا چی میخاد گولت بزنه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

برا چی میخاد گولت بزنه

شوخی کردم عزیزم منظورم اینبود ک میخاد مخم بزنه چون پریودم داره تموم میشه دراصل ی شوخی بود فقط 😅

شوخی کردم عزیزم منظورم اینبود ک میخاد مخم بزنه چون پریودم داره تموم میشه دراصل ی شوخی بود فقط 😅

ای بلا خوش باشبن باهم 🥰😘🤍

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ای بلا خوش باشبن باهم 🥰😘🤍

مرسیی دورت بگردممم😍😘

از خدا میخوام هر روز عشق رو تو خونتون بیشتر کنه

مرسییی  فداتشممم همچنین عزیزمم😍😍😘😘