2777
2789
عنوان

خط فقر چند میلیونه ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 86 پست
۸۰ درصد کارمندان نهایت ۲۰ تومن حقوقشونه

اون واسه کسی هستش که سابقه کارش زیاد باشه و موهاش سفید شده باشه

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همتون میگید ۳۰ خدایی پولدارین پس یه معلم که ۱۰ تومن میگیره چی باید بگه

بستگی به تعداد هم داره ما خانواده ۴ نفره هستیم ۴ ماهه گوشت قرمز نخوردیم و جمعا تو چهار ماه دوتا مرغ خریدیم ولی بالای ۲۰ میلیون خرجمون هست تازه برنج هم از قبل داریم و قسط و وام  و جاره هم نداریم 

یه تهرانی ۱۷۷ سال طول می کشه خونه بخره

خداروشکر تهران نیستم 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
همتون میگید ۳۰ خدایی پولدارین پس یه معلم که ۱۰ تومن میگیره چی باید بگه

خب این سی تومن رو از خودمون که نمیگیم طبق اماری هست که خود دولت هرساله منتشر میکنه 

بله معلم ها هم زیر خط فقرن 

یعنی هر کسی که درامد ماهیانه ش کمتر از سی میلیون باشه زیر خط فقره

بر اساس آخرین محاسبات انجام‌شده، عدد برآوردی خط فقر یک خانوار ۳ نفره در شهر تهران در سال ۱۴۰۳ حدود ۲ ...

گوه خوردن من یه نفرم ۱۰ اجاره میدم ۴ قسط میدم می مونه ۱۱ تومن به لباس بدم به خورد و خوراکم برسم پس انداز کنم چیکارش کنم این پول و که کم نیارم بااین تورم و گرونی اونم تو تهران اونوقت ۳ نفر ۲۰ تومن ؟ به زمین گرم بشینه باعث و بانیش

۳۰ تومن!!!😵😳پس به جز یه تعداد اندک همه فقیرن!!!بستگی داره کجا زندگی کنی ولی تو یه شهر کوچیک با ماه ...

خوش بحالتون تو تهران که با 5 تومن میتونی تهش 10 روز زندگی کنی🤣

کجای ایرانید عزیزم

ایران خیالی؟؟🤣

معلومه که هممون فقیریم وقتی پدر من تو شهریه دانشگام میمونه یکی دیگه 

تو خرج خوراکش میمونه اون یکی ده سال جون میکنه تا بتونه یه ماشین کارکرده بخره

حداقل مایی که ادمای معمولی هستیم فقیریم

ما هم درآمد پدرم زیر سی تومنه ولی اصلا احساس فقر نمیکنمخوب میپوشم خوب میخورم

چقده درآمدش

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁