2777
2789

اکثرا عرب هستن ...

خونگرمن مردم خوبین اهل فیس و ادا نیستن ما بدی ندیدیم ازشون ♥️

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

زرنگ و با اراده هستن 

با فرهنگن 

اما تودار و با سیاست 

اکثرشون به جاهای خوب رسیدن الان تا جایی که من میدونم بیشتر فسایی ها از خود فسا رفتن البته

چیکا در زبان اسپانیایی به معنای دختر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
زرنگ و با اراده هستن با فرهنگن اما تودار و با سیاست اکثرشون به جاهای خوب رسیدن الان تا جایی که من می ...

شما فسایی هستی؟

اینی که میگی با سیاست رو قبول دارم

با يکيشون دوستم ینی باورت نمیشه دروغ میگه با اینکه خودش میدونه ولی زیر بار نمیره

کلا گردن گیرش خرابه😂

؟؟؟ فسا استان فارس عربن؟

اره عزیزم اکثریت عرب هستن 

ما بیشتر عرب دیدیم داخلشون ...

خیلیم مردم خوبین مخصوصا زن هاشون 🦋💙

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
شما فسایی هستی؟اینی که میگی با سیاست رو قبول دارمبا يکيشون دوستم ینی باورت نمیشه دروغ میگه با اینکه ...

من نه شیرازیم ولی فسایی دورم زیاد بوده

چیکا در زبان اسپانیایی به معنای دختر 
اره عزیزم اکثریت عرب هستن ما بیشتر عرب دیدیم داخلشون ...خیلیم مردم خوبین مخصوصا زن هاشون 🦋💙

ببخشید افغانی که نیستن؟

آخه میگن شیراز و اون دور و بر افغانی زیاد داره درسته؟🤦🏼‍♀️

من یه همکلاسی داشتم خیلی باهم صمیمی بودیم برای فسا بود به شدت زرنگ و سخت کوش بود نه تنها خودش بلکه من چون سه چهار بار خونشون رفته بودم دیدم خواهر برادراش هم همینجورین

ادمای خونگرمی هستن 

ببخشید افغانی که نیستن؟آخه میگن شیراز و اون دور و بر افغانی زیاد داره درسته؟🤦🏼‍♀️

اره درسته عزیزم 

افغانی هم توی شهرشون هست دیگه بالاخره ....