2777
2789
عزیزم چ کتابایی خوندی چن ماه چن ساعت

رشته دبیرستانت چیه؟

ببین از من ب تو نصیحت دنبال ساعت مطالعه نرو سعی کن درس خوندنت کیفیت داشته باشه مطمئن باش کسی ک دوازده ساعت مطالعه داره همش مفید نیست تو سعی کن اگه  ی ساعت ی کتابو میخونی اون ی ساعت همش مفید باشه ی مطلبو کامل یادبگیری نه متوجه نشی چی بوده

من خودم پنج صبح بیدار میشدم چون شبا نمیتونم ب هیچ وجه درس بخونم بخونمم متوجه نمیشم چی بود اصن

ظهرا عادت داشتم ی چرت بزنم تا شارژ شم

سعی کن خودتو خوب بشناسی بدونی چطور بخونی بهتر متوجه میشی ب حرف مشاورو اینور اونور نباش اونا ک تورو خوب نمیشناسا نهایتا ی راهنمایی کنن ک احتمال داره ب کارتم نیاد اصن

موفق باشی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشته دبیرستانت چیه؟ببین از من ب تو نصیحت دنبال ساعت مطالعه نرو سعی کن درس خوندنت کیفیت داشته باشه مط ...

فداتشم مرسی بابت حرفات 

من فقط ی مشکلی دارم اینکه این تاثیر معدل اوردن واقعا اصابم خورده 

رشتم انسانیه ۲۲ سالم 

رشته دبیرستانت چیه؟ببین از من ب تو نصیحت دنبال ساعت مطالعه نرو سعی کن درس خوندنت کیفیت داشته باشه مط ...

بعد دیگ دیدم اینجوری و سنم دار میره ریسک د الا پشت کنکور موندن 

میگم ثبت نام دانشگا آزاد رشته آموزش ابتدایی

یا پیام نور رشته علوم تربیتی 

2805
فداتشم مرسی بابت حرفات من فقط ی مشکلی دارم اینکه این تاثیر معدل اوردن واقعا اصابم خورده رشتم انسانیه ...

فدایت❤️

ترمیم بگیر خیلی خوب میشه ولی باید خیلی بخونی بی نهایت میگن سخت چون دیگع تاثیر مستقیم داره سوالاشون سخت شده

فدایت❤️ ترمیم بگیر خیلی خوب میشه ولی باید خیلی بخونی بی نهایت میگن سخت چون دیگع تاثیر مستقیم داره سو ...

پارسال برا ۱۲هم ترمیم زدم نمره هام افتضاح شد خیلی خیلی خیلی سخت بودددد

بعد دیگ دیدم اینجوری و سنم دار میره ریسک د الا پشت کنکور موندن میگم ثبت نام دانشگا آزاد رشته آموزش ا ...

اگه میدونی نمیتونی تو کنکور موفق شی حتما این کارو کن میدونی چرا میگم چون همش شده آزمون استخدامی خوب تو درساتو خوب بخون استخدامی شرکت کن نکردیم همه مدارس غیر انتفاعی چون خصوصین راحت جذبت میکنن یعنی بیکار نمیمونی در کنارشم استخدامیتو شرکت کن

پارسال برا ۱۲هم ترمیم زدم نمره هام افتضاح شد خیلی خیلی خیلی سخت بودددد

آره سخت شده دوست منم خراب کرد دیگه بی خیال شد چون کنکور کلا افتضاح شده هر کسی دیگه نمیتونه راحت قبول شه سازمان سنجش خیلی همه چیو پیچیده کرده متاسفانه

اگه میدونی نمیتونی تو کنکور موفق شی حتما این کارو کن میدونی چرا میگم چون همش شده آزمون استخدامی خوب ...

اره قربونت برم بالاخره ی نفر پیدا شد ک حرف درست زد 

همه ناامیدم میکردن میگفتن نکن ب درد نمیخوره مدرکش اینا

فداتشم مرسی ازت 

اره قربونت برم بالاخره ی نفر پیدا شد ک حرف درست زد همه ناامیدم میکردن میگفتن نکن ب درد نمیخوره مدرکش ...

الکی گفتن فدات ب خدا ک مدرک هیچ ربطی نداره از کجا باشه الان برو ی بیمارستان بپرس بینم چن تا از  کادرشون مدرک دانشگاه آزاد دارن 

بعدم تو وقای بری سر کار همه میگن مدرکت کارشناسیه کسی نمیگه از دانشگاه آزاد فارق‌التحصیل شدی 

تو این دوره نمیشه بدون مدرک موند تو فردا روزم بچه دار شی کسی نمیگه ب بچت مامانت دانشگاه آزاد درس خونده میگن مدرکش کارشناسیه 

فدات شم ب حرف هیشکی اهمیت نده کاری ک میدونی درسته رو انجام بده❤️

الکی گفتن فدات ب خدا ک مدرک هیچ ربطی نداره از کجا باشه الان برو ی بیمارستان بپرس بینم چن تا از کادر ...

قربونت برم اره واقعا الان خیلی بده فردا روزی بگن مدرکت چی بگی دیپلوم 

مرسی عزیزم برام دعا کن

قربونت برم اره واقعا الان خیلی بده فردا روزی بگن مدرکت چی بگی دیپلوم مرسی عزیزم برام دعا کن

فدایت ایشالا هر راهی ک قدم گذاشتی برات خیر و موفقیت باشه آخرش ب خدا توکل کن ایشالا بهترینارو قسمتت کنه

فدایت ایشالا هر راهی ک قدم گذاشتی برات خیر و موفقیت باشه آخرش ب خدا توکل کن ایشالا بهترینارو قسمتت ک ...

دورت بگردم من قربون دل مهربونت بشم♥️

همینطور عزیزم ایشالا تو تک تک مراحل زندگیت موفق ترین باشی 

2810