2777
2789
عنوان

وای اصابم خورده خسته شدم

105 بازدید | 6 پست

خاهرم سرفه های خیلی شدید داره 

بردیم دکتر عکس اینا گرف از ریش سالم بود همه چی عالی 

ی ماهه اینجوری سرفه از وقتی ک زن بود نیشش زد نفس تنگی‌میاد یهو مثل حمله عصبی 

کودوم دکتر ببریم؟

برا متخصص آلرژی میخام وقت بگیرم چ دکتری توی کرج میشناسین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم سرفه شدید داره اصاب برا چی

عزیزم میگم املاش را اشتباه نوشتی درستش اعصاب هست😁😂😂😂ولی دکتر رامین قاسمی واقعا عالی هستند ببریدش انشالله خوب بشن

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

آلرژی توبدنش فعال شده منم بعد از لیدوکایین الرژیک شدم و سرفه های ادامه دار من دارو روم جواب نداد الان دیکه ب چیزای مختلفی ک قبلاحساس نبودم مثلا ی اسانس توی شیرینی حساسم وسرفه هام شروع میشه رفتم عطاری بم گل بنفشه و عناب داد دم کردم خوردم خوب شدم

آلرژی توبدنش فعال شده منم بعد از لیدوکایین الرژیک شدم و سرفه های ادامه دار من دارو روم جواب نداد الا ...

اره عزیزم دکتر هم گفت آلرژی واقها دیگ رد دادیمم خسته شدیم ننیدونم چیکار کنیمم

اره عزیزم دکتر هم گفت آلرژی واقها دیگ رد دادیمم خسته شدیم ننیدونم چیکار کنیمم

منم دیگه مواظبم چیزایی ک حساسم نخورم اگرم اتفاقی شروع شد دم کرده گل بنفشه و ده تاعنابامیخورم سرفه ام قطع میشه.قبلنا ک شدید نبود پودربادوم توآب جوش یا پودرسنجد توآب جوشم جواب میداد