2777
2789
عنوان

کیا بچه هشت ماهه دارن

80 بازدید | 12 پست

عزیزا من اگه ب بچه م شیر بدم و یک ساعت بعد غذا بدم

بعد از شیر میخوابه و غذا نمیشه داد

اگرم برعکس اول غذا بدم نیم ساعت ۴۰ دقه بعد شیر بدم

هم میگن باعث رفلاکس میشه و هم بچه تا شیر بدم نق میزنه

شما ۴ وعده غذا میدین هرروز ؟ وقت میکنین ؟

من چطور غذا بدم پس ؟

لطفا راهنماییم کنین

و اینکه بچه شمام برای خواب گریه شدید میکنه یا بخاطر دندونه ؟

خب چرا انقد به فاصله ی کم شیر و غذا میدی 

صبح که بیدار میشه شیر بده بخوره دیگه ساعت ۱۲ ،۱ غذاشو بده دوباره مثلا ساعت ۵ یا ۴ شیر بده شب هم ساعت ۸،۹ غذاشو بده دوباره شب ۱۲ یا ۱ شیر بده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۱۱ماهشه از خواب که بیدار میشه اول بهش اب میدم چون معده خالیه سریع رد بشه

یه بیست دقیقه بعد لعاب جوپرک با روغن زیتون و عسل میدم چون الرژی داره چیز دیگه نساخته بهش فقط همین

یه نیم ساعت بعدش شیر میخاد ۱۲۰تا بهش میدم

رفلاکسم اگه غذا و شیر زیاد بهش بدم میگیره قشنگ میاد تو گلوش قورت میده

ولی به اندازه میدم هر یک ساعتو ربع ۱۲۰تا شیر میخوره

بشه۱۵۰تا رفلاکس میگیره

البته شیربز محلی میخوره شیرخشکم هیچ مارکی بهش نساخت🤕🤕

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خب چرا انقد به فاصله ی کم شیر و غذا میدی صبح که بیدار میشه شیر بده بخوره دیگه ساعت ۱۲ ،۱ غذاشو بده د ...

چقدر بافاصله زیاد 😑😑

دختر من خونه رو بهم میریزه اگه هر یکساعتو نیم شیر نخوره 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

راستی غذا هم فقط سه وعده میدم

بعد از خواب صبح

بعد از خواب ساعت ۱۰

بعد از خواب عصر

البته دختر من شش صبح بیدار میشه همیشه

جدیدا یوقتایی ساعت هشت شب اینورا گرسنه میشه لعاب جو بهش میدم که میشه چهاروعده اونم بعضی روزا

وزنشم خوبه خداروشکر

قبل یکسال وزنگیری با شیره 

چقدر بافاصله زیاد 😑😑دختر من خونه رو بهم میریزه اگه هر یکساعتو نیم شیر نخوره

من بچه هام عاشق شیر بودن روزی ۴ تا شیشه میخوردن ولی یه ساعت و نیم انگار زیاده خیلی چون نوزاد رو میگن هر دوساعت شیر بدین بچه ی ۸ ماهه بزرگه غذا هم میخوره معدش پر میشه،باز نمیدونم بستگی به خود بچه داره و اشتهاش 

وقتی میخوره خب اشکالی نداره حتما گشنه میشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من بچه هام عاشق شیر بودن روزی ۴ تا شیشه میخوردن ولی یه ساعت و نیم انگار زیاده خیلی چون نوزاد رو میگن ...

سلامت باشن

خودش سر یه ساعت میخاد ولی من حواسشو یه یربعی پرت میکنم چون رفلاکس میشه

البته بچه من بخاطر آلرژی هیچی به جز جو بهش نساخته

غیر شیرو لعاب جو هیچی ندارم بهش بدم

خب چرا انقد به فاصله ی کم شیر و غذا میدی صبح که بیدار میشه شیر بده بخوره دیگه ساعت ۱۲ ،۱ غذاشو بده د ...

خوب مثلا صبح ک شیر میدم دیگه ظهر موقع غذا دادن هی نق شیرو میزنه 🤷‍♀️

دختر من ۱۱ماهشه از خواب که بیدار میشه اول بهش اب میدم چون معده خالیه سریع رد بشهیه بیست دقیقه بعد لع ...

خداحفظش کنه عزیزم

خوب ۱۲۰ تا ک میدی تا کی سیره ؟

دوباره کی غذا میدی

راستی غذا هم فقط سه وعده میدمبعد از خواب صبحبعد از خواب ساعت ۱۰بعد از خواب عصرالبته دختر من شش صبح ب ...

الان دیدم این پیامتو 

بعد از تایم خوابش دوباره نیم ساعت بعد شیر میدی ؟

خداحفظش کنه عزیزمخوب ۱۲۰ تا ک میدی تا کی سیره ؟دوباره کی غذا میدی

همچنین نی نی شمارو😘

مثلا سه بار هر یکساعت شیر میخوره بعد میخابه

بیدار که شد اول اب میدم بعد غذابعد شیر

دوباره همین منواله تا بخابه

الان دیدم این پیامتو بعد از تایم خوابش دوباره نیم ساعت بعد شیر میدی ؟

تو روز وقتی خوابه شیر نمیخوره مگه اینکه خیلی خسته باشه دوساعت بخوابه اونوقت شصتا تو خواب بهش میدم

شیشه میزارم دهنش میخوره تو خواب 

ولی شبا که میخابه ۱۸۰تا بهش میدم چهارساعت میخابه

بعدش هردوسااعت برای شیر بیدار میشه تا صبح

کلا خیلی شیر میخوره بچه ی من چون رژیم غذاییش بستس