2777
2789
عنوان

چجوری بچه یکساله و سرگرم کنیم

90 بازدید | 10 پست

کل روز گریه میکنه ک باهاش بازی کنیم کسی نیس هیچ بچه ایی دو ر ورمون نیس و واقعا تو خونه حوصلش سر میره و لجبازی میکنه و نمیذاره من ظرف بشورم یل کارای خونه رو برسم منم باهاش بازی می‌کنم ولی خب چقدر باید یکم ب خونه هم رسید...ولی موقع ظرف شستن و کار رسیدنم دائم در حال گریس اعصابم بهم ریخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم میزارمش بالا کابینت پیشم ظرف میشورم تازه من دخترمم دارم ولی نگهش نمیداره میگه حوصله ندارم

اسباب بازی بریز دورش سرگرم نمیشه؟من ظروف پلاستیکی آشپزخونه میدم باهاشون سرگرم میشه

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

ماکارونی شکلی دومشت براش بریز تویه ظرف پلاستیکی 

یکم بزرگ باشه خودش میشینه بازی میکنه بااون😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

هوا خوبه ببرش پارک، اگه نزدیک خونتون پاساژ دارید ببرش یه کم با محیط بیرون اشنا بشه رنگای جدید ببینه، حسابی که خسته شد میاد خونه میخوابه شما هم به کارات برس.

روزنامه و مداد بهش بده خط خطی کنه پاره کنه. اکثر بچه ها پاره کردن روزنامه رو دوست دارن

دختر من خیلی به وسایل اشپزخونه علاقه داره. ظرفای پلاستیکی و فریزری رو میدم بهش همونا رو هی میریزه تو کشو میاره بیرون. با سبدهای زیر سینک مشغول میشه و وسایلشو میریزه بیرون اسباب بازی خودشو میچینه داخلش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

دوتا لیوان پلاستیکی بده دستش بگو اینو تو بشور . یا مثلا یه کابینت رو فقط ظرفای پلاستیکیتو بذار معمولا رنگی رنگی هم هستن درسو باز کن بذار هر کاری دوست داده با ظرفا کنه بریزه بیرون صدا دربیاره باز و بسته کنه . کلی راه و بازی دیگه هم هست نت سرچ کن کلی ایده میاره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚