2777
2789
عنوان

شوهرم بی صبحونه میره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست
اگه درست کنی که بهتره درست بودن کارتو نشون دادی ، بلاخره شوهرته باید بهش صبحونه بدی ، زن و شوهر شریک ...

خوب اخه خودش هم میتونه درست کنه یه چاییه دیگه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه سینی بذار تو یخچال، یه لیوان شیر و خرما و پنیر و کره و مربا و نون و اینجور چیزا رو بذار داخلش که صبح همونو خودش برداره و بخوره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محل کار تایم صبحانه ندارن اونجا بخوره چیزی؟

نه عشقم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

اخر شب دو تا لقمه نون پنیر گردو مثلا میتونی اماده کنی بذاری تو یه سینی بذاری یخچال ، حالا کنارش میتونی ارده ای کره ای چیزی که دوست داره هم تو اون سینی بذاری ، صبح راحت از یخچال درمیاره میخوره

برای چایی هم ما خودمون همیشه تو فلاسک آب داغ داریم یه چای کیسه ای هم میتونی تو سینی بذاری

عجب 
خوب اخه خودش هم میتونه درست کنه یه چاییه دیگه

مردا که دارن میرن سرکار ، اون وقت کسل هستن حوصله ندارن که 😅 ، بعدشم صبحونه رو از دست خانومشون بخورن واسشون یه چیز دیگس ، برا چی خودش نمیخوره ،وقتی تو درست میکنی میخوره ، چون که دوست داره خودت درست کنی ، اشکال نداره صبح پاشو صبحونه درست کن دوتایی باهم صبحونه بخورین بعد بخواب

مردا که دارن میرن سرکار ، اون وقت کسل هستن حوصله ندارن که 😅 ، بعدشم صبحونه رو از دست خانومشون بخورن ...

راست میگی گلم

چندین ساله صبحها ۵ صبح همراه با همسرم بیدار میشم و بهش صبحانه می دم آشی یا چایی شیرداغ و میان وعده براش می گذارم. 

سختم بود اما دلم می سوخت که برای من زحمت میکشه و بدون دلگرمی از خونه بره بیرون

الان که من شاغل شدم گاهی اون هم تا اماده بشم صبحانه درست میکنه بهم میده فهمیدم محبت کم یا زیاد تاثیرشو می ذاره

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
چندین ساله صبحها ۵ صبح همراه با همسرم بیدار میشم و بهش صبحانه می دم آشی یا چایی شیرداغ و میان وعده ب ...

دقیقا برمیگرده