2777
2789
عنوان

برای بدغذایی پسرم نوبت گرفتم ببینید چه پیامی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
وزن تولدش که ۳٫۲۰۰ بودالان بین ۱۸ و ۱۹ هستقدش ۱۱۹پنج‌سال و هفت و ماه

ببین استارتر از من بدغذا تر توی دنیا وجود نداشت.من تا شیش سالگیم از سه وعده ی اصلی یه وعده شو میخوردم که اونم شیر و کیک بود.انواع اقسام دارو های اشتها آور رو مامانم میداد بهم اما اثری نداشت‌.به شدت لاغر بودم.شما فککن من غذاهارو میریختم توی ظرفشویی و  مهد که میرفتم تغذیه هامو میدادم به خالم که مربی مهدم بود میگفتم تو بخورشون.ولی رفتم مدرسه همه چیز درست شد.یعنی گرسنه میشدم سنگم جلوم میذاشتن میخوردم.نگران نباش.درست میشه.سال دیگه که بره پیشدبستانی گرسنه ش میشه دیگه غذا میخوره.مطمئن باش

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
وزن تولدش که ۳٫۲۰۰ بودالان بین ۱۸ و ۱۹ هستقدش ۱۱۹پنج‌سال و هفت و ماه

عزیزم وزن و قد پسرت توی رنج نرمال هست

هر چی بزرگتر بشه اشتهاش هم بیشتر میشه، بخصوص وقتی مدرسه بره

این حساسیت ها برای خودت و بچه ات خوب نیست

اون ۵۷۰ هزارتومن رو بده دوتا شربت تقویت ایمنی بدن بخر براش که الان فصل سرماخوردگیه بدن بچه ات تقویت بشه

مغزیجات خام و میوه و سبزیجات بخر،بشور و بزار روی اپن هر وقت میلش کشید برداره بخوره

اصلا کاری به رشدش نداشته باش

اینو منی دارم بهت میگم که پسرم ۲کیلو نیم دنیا اوند و تا ۶ سالگی تقریبا اندازه گنجشک غذا میخورد

الان ماشاءلله کلاس سوم هست و اندازه ی خودم غذا و خوراکی میخوره

لقمه و خوراکی سالم براش میذارم مدرسه،چیزایی که دوست داره،اونا رو هم کامل میخوره

چاق نیست،قد بلند و کشیده ست 

وزنش هم نرماله

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وزن و قد پسرت توی رنج نرمال هستهر چی بزرگتر بشه اشتهاش هم بیشتر میشه، بخصوص وقتی مدرسه برهاین ...

بخدا نمیخوره 😞 بمیره از گشنگی لب نمیزنه ، الان از پیش دبستانی اومد دیدم لب نزده به کیکش ، نون و پنیر که آرزوشو دارم بخوره

بخدا نمیخوره 😞 بمیره از گشنگی لب نمیزنه ، الان از پیش دبستانی اومد دیدم لب نزده به کیکش ، نون و پنی ...

میبینی نخورده اصلا واکنش نشون نده،فقط بگو دوست نداشتی؟چیزی هست که دوست داشته باشی بذارم برات؟اگر گفت نه یا چیز مضری گفت بگو من چیزای خوشمزه میذارم دوست داشتی بخور دوست نداشتی هم اشکال نداره بیار خونه

ولی چیزایی که گفتم و بذار دم چشم و دستش باشه

امکان نداره شما چیزی و بذاری جلوی چشم،درحالی که مثله همیشه نمیگی این مال تو هست یا بهش تعارف کنی بیا بخور 

بعد اون کنجکاو نشه و نره سمتش برداره بخوره،امکاااان نداره

دوست داشتی امتحان کن و صبور باش و اهمیت نده

ببین که کم کم میرسه روزی که روی اپن و چک کنه مامان چه چیز جدیدی خریده و گذاشته برم بخورم

دوستم نداشتی ببر متخصص تغذیه یا هر جایی که خودت قبول داری

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗