2777
2789

خانما اگه  دوفامد استفاده میکنید میشه بگید از چندم قاعدگی میخورید و سیکلتون چند روزس؟ لطفا اگه میدونید جواب بدید دوستای گلم

میشه دعا کنید خدا به من هم نی نی بده؟😍 من در گوش خدا گفتم آرزو هامو💙💖

برو دکتر طبق سیکلت بگه چندسالته؟چندساله اقدامی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مشکل اصلیت چیه ک باردار نمیشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر طبق سیکلت بگه چندسالته؟چندساله اقدامی

دکتر من گفته از 21 پریود بخور تا 30 پریود . در صورتی گه سیکل من 285 روزست.. تنبلی دارم لتروزل و منفورمین دوفامد بهم داده اولین ماهه اقداممه

دکتر من گفته از 21 پریود بخور تا 30 پریود . در صورتی گه سیکل من 285 روزست.. تنبلی دارم لتروزل و منفو ...

ینی اولین اقدام میخای قرص بخوری 

اگر سنت زیر سی هست مطمعن باش بدون قرص راحتتر باردار میشی

من انواع اقسام روشا رو تست کردم 

اگر میخای دوفامد بخوری از روز ۱۵ سیکل بخور

منم دکترم از روز ۱۹ داد نتیجه نگرفتم بنظرم باید زودتر میخوردمش.

این ماه بدون قرص خدا بخواد باردارم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی اولین اقدام میخای قرص بخوری اگر سنت زیر سی هست مطمعن باش بدون قرص راحتتر باردار میشیمن انواع اقس ...

نمی دونم اصلا گیج شدم .. خودم قبلا دوفامد خورم قبلا از 16 میخوردم تا 10 روز... اما الان که اقدامم موندم چکار کنم اصلا منشی احمقم جواب نمیده.یه خانومه ام مثل من بود قرص دوفامد لتروزل میخورد اون دوفامد و از 21 تا 5 روز بعد استفاده کرده بود باردارم شده بود 

نمی دونم اصلا گیج شدم .. خودم قبلا دوفامد خورم قبلا از 16 میخوردم تا 10 روز... اما الان که اقدامم مو ...

خب پس روش دکترت اینه حالا این ماهو طبق این پیش برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس روش دکترت اینه حالا این ماهو طبق این پیش برو

با یه متخصص دیگه مشورت کردم گفت از 16 بخور . چون روش دکتر خودم میرفتم سیکل بهم می ریخت . بنظرم از 16 عقلانی تر بنظر میرسید.

با یه متخصص دیگه مشورت کردم گفت از 16 بخور . چون روش دکتر خودم میرفتم سیکل بهم می ریخت . بنظرم از 16 ...

اره منم بنظرم این درست تره تا از اخر سیکل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله این ماه نتیجه بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40