2777
2789

میشه لطفا بگین به طور میانگین ماهانه چقد درامد دارین؟؟ شهر بزرگ هستین یا کوچیک؟؟ کانون هستین یا مرکز؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستان نزدیکم وکیل رسمی دو موسسه و نهاد هستند که حقوق ماهیانه شون از هر کدام تقریبا 40 تومنه. اگر درگیر موضوع خیلی خاص و پیچیده ای هم بشن برای اون دریافتی جداگانه دارن

گاهی هم پرونده قبول می کنن ( فقط پرونده مالی مثل دعوای ملک و دعوای حقوقی پروژه ها و ...) که یه مبلغ اولیه عرف می گیرن و دستمزد اصلی شون درصدی از عایدی در صورت برنده شدن هست

ببین وقتی برای ده تا پرونده رای بگیری اسمت میپیچه .الان پشت همسرمن میگن پرونده هارا از دهن شیر درمیاره چون طبق تجربه اکثرا چیزایی برمیداره که احتمال بالا بده رای میگیره

از اولم نرخش را بالا گفت .گفت دوتا پرونده بگیرم بهتر از ده تا پرونده کوچیکه.

پرونده های خیلی سنگین براش میارن چیزایی که خیلی وکلا حتی نمیتونن بفهمن چیه و سوادش رو ندارن ،چو افتاده که فلانی اگه تونست برات کاری کنه کرده وگرنه بیخیال..پرچنده های ملکی هم برمیداره بیشتر .

پرونده قتل هم دوتا داشته اونا خیلی پول توشه ولی چیزایی برمیداره که حقش باشه .مثلا یکیش وکیل مقتول بود که تو دعوای خانوادگی کشته بودنش .اونجا پونصد گرفت طرفشم با رضایت کامل منت داشت پول رو داد

تو موسسه داوری هم میره شوهرمن 

ولی با طرح تسهیل و برای خانما واقعا کار سخت پیدا میشه الان سه تا خانوم میان دفتر شوهرم با یه مبلغ ناچیز درحد ماهی ده پونزده پرونده های سبکی که شوهرم میگیره اونا میرن دفاع میکنن تازه قبل مشارکت باما کلا بیکار بودن البته خب واقعا هم سواد ندارن

خیلی پرونده ها بوده شوهرم نتونسته برداره یعنی گفته ووقتم گرفته میشه بعد وکیل خانم به موکل ها معرفی کرده گفته بدید به فلانی براتون انجام بده اونا میگن نمیخوایم 

به خانما سخت اعتماد میکنن به یکیشون تو دادگاه طرف گفته اصلا شما چیزیم بلدی؟بنده خدا خانومه کلی خجالت کشید 

تو موسسه داوری هم میره شوهرمن ولی با طرح تسهیل و برای خانما واقعا کار سخت پیدا میشه الان سه تا خانوم ...

عزیزم ممنونم کمکم کردی خیلی بدردم خورد حرفایی که گفتی 

برام دعا کن منم بتونم وکیل خوبی بشم

2810