2777
2789
همسرشمارو نمیگما ولی هیچ سی رو نمیشناختم مثل همسرم چشم پاک باشه با همسایه توراه پله بهم میرسیدن سرشو ...

واقعا متاسفم، همسر من اصلا مذهبی نیس با زنای فامیل و دوست و آشنا حرف میزنه ولی همیشه میگه لذت خیانت اونقدر نیست که به شرمندگی  پیش زن و بچت بی‌ارزه نمیدونم ولی طوری در این مورد محکم حرف میزنه که من که هیچ بچه‌هامون هم همیشه میگن بابامون امکان نداره این کار رو بکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوقت اون خانومی ک چت میکنه از کره ماه میاد اونم بین ماهست دیگهیکی ب من بگه اون خانومها کجان ک با ه ...

البته الان بحث مردای متاهل و خیانتشون  بود 😅😅😅بعدم همه ی مردای متاهل که با زن متاهل دوست نمیشن 

بعضیا هم با دختر مجرد 

۹۰درصدشون اهل خیانتن،، شوهر خودم ک روش قسم میخوردن مچشو گرفتم ک پیشنهاد صیغه شدن به زنه رو داد،،، حالا هم بهش شک دارم 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
واقعا متاسفم، همسر من اصلا مذهبی نیس با زنای فامیل و دوست و آشنا حرف میزنه ولی همیشه میگه لذت خیانت ...

چ بگم ک شوهر من رو اسمش قسم میخوردن،، همیشه میگفت فلانی چطور ناپاک ، یا از طایفه ای بدش میومد دقیقا پیشنهاد صیغه به یه زنی از همون طایفه داد 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

من ۵ سال باهاش دوست بودم خیانت نکرد ( وقتی هیچ تعهد خاصی نداشت 

الانم ۳ سال ازدولج کردیم 

یه چیزی فهمیدم 

خیانت کردن بر میگرده به جنبه شخصی طرف و زاتش و… 

این که میگن طرف عاشق باشه خیانت نمیکنه و… چرتی بیش نیست 

مرد فقط و فقط باید خودش اهل تک پری باشه همین و بس

۹۹ درصد میکنن 

من نامزدم پااااکه از بچگی منو میخواسته روش نمی‌شده بگه الانم هرچییی بینمون حرف منه

ولی گاهی دیدم حرفایی میزنه که خیلی جالب نیست 

مثلا میگه فلان دختر فلانی دوست پسرشه!!! حالا دختره ۹۹ درصد خیلی خوشگله و هیچ آشنایی خاصیم باهاش نداریم صرفا همکار یا....

کلا اعتماد ندارم به هیچکس

چ بگم ک شوهر من رو اسمش قسم میخوردن،، همیشه میگفت فلانی چطور ناپاک ، یا از طایفه ای بدش میومد دقیقا ...

واقعا نمیشه صددرصد اعتماد کرد همه میتونن اشتباه کنن انسان کلا جایزالخطاس الان شما جدا شدی

واقعا نمیشه صددرصد اعتماد کرد همه میتونن اشتباه کنن انسان کلا جایزالخطاس الان شما جدا شدی

جمع کردم ک برم افتاد به غلط کردن و گفت من اشتباه کردم به فکر بچه ها نبود تو به فکرشون باش ، منم باور کردم و بخشیدم  ،خیلی هم گریه کرد، اما الان بهش شک دارم گوشی رمز داره شبا از ترس ک من برم دور گوشی میزارش بالا سرش، کلا باهام سرد ، ولی بعضی وقتا اونقد گرم میگیره ک بهش شک میکنم رابطه نداریم ، زایمان کردم نکرد یه شاخه گل برام بخره،،، الان اون زنه تو روبیکا فعالیت داره شوهر منم روزی چندبار تو روبیکا آن میشه

جمع کردم ک برم افتاد به غلط کردن و گفت من اشتباه کردم به فکر بچه ها نبود تو به فکرشون باش ، منم باور ...

باهاش یکبار جدی بشین حرف بزن بگو فقط یکبار دیگه کوچکترین چیزی ازت ببینم برای همیشه میرم بگو من باید رمز گوشیت رو بدونم و هروقت دلم خاست گوشیت رو دست میگیرم