بردرشوهرم با یه دختری دوست شده که یکی از اقوام دور فامیل مادرشوهرم می شه و هنوز این دختر نیومده با تمام فامیل شوهرم، از جمله بردرشوهرم، فقط با آقایون صحبت می کنه، می خنده دیگه اما من این طوری نیستم اصلا با خانواده همسرم خیلی راحت نیستم دوستشون دارم، رفت و آمد دارم اما خیلی خودم رو با اونا خودمونی نمی گیرم به نظر شما چیه ربطه من بهتره یا مال اون؟ چون اگه اون بهتره منم کمی با همه مردها و زنها ی فامیل شوهرم گرم بگیرم؟؟؟؟؟
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کار درستی نمیکنه،خانمی که با مرد های دیگه ی فامیل گرم میگیریه بقیه خانم های فامیل رو اذیت میکنه و ناراحتشون میکنه...بنظر من که با خانم ها گرم بگیر و خوب باش
هر طوری که خودت احساس راحتی داری رفتار کن نه برای دیگران و نه طبق الگوی رفتاری دیگران.مهم اینه شما یک شخصیت متفاوت اون خانم هم یک شخصیت دیگه داره.مقایسه نکن عزت نفس
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
ببین عزیزم توو برقراری رابطه با دیگران هیچ بهتر و بدتری وجود نداره، بر قراری رابطه خصوصا با اقوام همسر خیلی پیچیده س به هزارتا عامل بستگی داره انقدر راحت نیست که شما بگی عه خب رفتار اون بهتره منم مثل اون بشم
شما دو تا آدم متفاوت هستید، اصلا خودت و رفتارت رو اینجوری مقایسه نکن. شما تا الان تشخیص دادی با خونواده همسرت انقدر صمیمی نشز حتما ی دلیلی داشتی و باید دلیلت انقدر ارزش داشته باشه که بابت دیدن رفتار جاری جدیدت تحت تاثیر قرار نگیره