2777
2789

دیشب ۹ ساعت یک تستی شوهرم داشت کمکش کرده 

بردرشوهرم با یه دختری دوست شده که یکی از اقوام دور فامیل مادرشوهرم می شه و هنوز این دختر نیومده با تمام فامیل شوهرم، از جمله بردرشوهرم،  فقط با آقایون صحبت می کنه، می خنده دیگه اما من این طوری نیستم اصلا با خانواده همسرم خیلی راحت نیستم دوستشون دارم، رفت و آمد دارم اما خیلی خودم رو با اونا خودمونی نمی گیرم به نظر شما چیه ربطه من بهتره یا مال اون؟ چون اگه اون بهتره منم کمی با همه مردها و زن‌ها ی فامیل شوهرم گرم بگیرم؟؟؟؟؟ 

خودت باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث بدتر و بهتر نیس یعنی به خاطر اینکه اون گرم میگیره شما میخوای خودت رو عوض کنی شما هم گرم بگیری؟

اگر برعکسش بود چی؟

اگر سرد بود با همه شما سرد میشدی با همه؟

خودت باش بابا به اون چیکار داری

تا وقتی که رفتار زننده نداشته باشه مشکلی نیست

هر کسی رفتار خاص خودش رو داره عزیزم

شما همینجور که هستی خوبی

هر طوری که خودت احساس راحتی داری رفتار کن نه برای دیگران و نه طبق الگوی رفتاری دیگران.مهم اینه شما یک شخصیت متفاوت اون خانم هم یک شخصیت دیگه داره.مقایسه نکن عزت نفس

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

اوه دعوای بدی تو راهه😂

عزیزم تو هیچوقت نمیتونی مثل اون بشی

پس همینطوری بمون

به همسرتم همین حالا بهتره گوش زد کنی 

چون اگه شما فقط این شکلی باشی میشی عروس بده ولی وگه تو و همسرت مثل هم باشه رفتاراتون نمیتونن زیاد گیر بدن سعیم میکنن ما روی خط و خطوط نزارن

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

الان اگه بگیم گرم بگیر میتونی گرم بگیری ؟؟؟

خودتو به زور تغییر بدی؟

مسلماً نه 

من یه زندایی دارم ۶۰ سالشه

اصلااااااا با بچه خودشم نمیتونه ارتباط بگیره

کلا بدش از همه آدما میاد

اما وقتی کسی خونش می‌ره

خییییییلی احترام می‌ذاره

اما اهل اینکه زنگ بزنه و حال کسی رو بپرسه نیست

ببین عزیزم توو برقراری رابطه با دیگران هیچ بهتر و بدتری وجود نداره، بر قراری رابطه خصوصا با اقوام همسر خیلی پیچیده س به هزارتا عامل بستگی داره انقدر راحت نیست که شما بگی عه خب رفتار اون بهتره منم مثل اون بشم

شما دو تا آدم متفاوت هستید، اصلا خودت و رفتارت رو اینجوری مقایسه نکن. شما تا الان تشخیص دادی با خونواده همسرت انقدر صمیمی نشز حتما ی دلیلی داشتی و باید دلیلت انقدر ارزش داشته باشه که بابت دیدن رفتار جاری جدیدت تحت تاثیر قرار نگیره 

2810