2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بدخواب و رفلاکسی دارن بیاین کمک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست

بچه خواهر من همینجور بود

یعنی یه لقمه اضافی میخورد بالا میاورد

خیلی خواهرمو اذیت کرد

اما الان ۱۴ سالشه غولی شده برا خودش😇دیگه میدونم خیلی سخته

ولی باید تحمل کرد

من خودم بچه رفلاکسی دارم

داره پدرم درمیاد

کارم دعاست فقط و گریه

خدا کمکمون کنه

بخدا به همه‌ی اینا پایبندم، حجاب دارم ، نماز میخونم ، غسلم درسته ،وضوم درسته ، توخونه زیارت عاشورا ح ...

امیدوارم چشم زخم نباشه 

داخل ماشین دورش بدید بهتر می‌خوابه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دوساله درگیرم بچه اولم همینجوری بود گفتن از شیر مادر بگیری خوب میشه گرفتم خوب نشد دارو رفلاکسم مرتب میدادم 

ولی دوسالگی که کلا از شیر و شیشه گرفتمش خوب شد خداروشکر 

همیشه برام سواله که باوجود قرص نکسیوم و اینکه هیچ علامتی برا رفلاکس دیگه نداشت چرا اینقد ادامه دار شد

حالا دومی اومده ۷ماهشه اینم همینطوره از بیخوابی چشمام مشکل پیدا کرده دارو اعصاب میخورم

تو بارداری تنش داشتی؟ 

بچه های مادر همسر و مادر خودت اینطور نبودن؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم من مادر دوتا بچه رفلاکسی از نوع فوق شدیدش هستم.حالا راهنمایی و تجارب من

دخترت بخاطر رفلاکس هست که شبا خواب نداره چون اسید میاد تو گلوش و موقع خواب اذیت میشه بچه های رفلاکسی اصلا خواب درستی ندارن و مدام غلط میزنن.بهت بگم تا دو سال و نیم وضعیت خوابش همینه

بالا آوردنش هنگام گریه و خنده نشان دهنده رفلاکس شدید هست پسر منم دقیقا همین بود 

باید حتما حتما دارو میخورد از نوزادی حالا چرا دارو ندادین نمیدونم

با خوردن دارو رفلاکسش کنترل میشه و تا حدود کمی خوابش بهتر میشه 

پیشنهاد من اینه ببریمش پیش دکتر مقدادی یا دکتر محمد رضا رضایی هر دو شهران هستند تو تهران

ولی نزدیکای دوسالگیش به دکتر گفتم اینطوره ومیخام شربت بای بای براش بگیرم یه شربتی خودش نوشت خیلی خوب بود شبا ارومش میکرد دیگه عادت گریه اش از سرش پرید

چون بعد یه مدت دیگه عادت میشه براشون گریه کردن

عزیزم من دوساله درگیرم بچه اولم همینجوری بود گفتن از شیر مادر بگیری خوب میشه گرفتم خوب نشد دارو رفلا ...

من دخترم دی ماه دوسالش تموم میشه ، خودم حسم اینه که نصف بیشترش بع خاطر شیره ، با اینکه شیرش ای ار هست اما تاثیری نداره ، تا میام اقدام کنم از شیر بگیرمش عالم و آدم میریزن سرم و میگن فلان ، اما بنظرم رو قوی تر شدن معده اش تاثیر داره 

بچه‌ی شما تو ماشین هم حالش بد میشد؟

واینو یادم رفت بگم موقع خواب بهش شیر نده و شامشو زودتر از خوابش بده که هضم بشه .غذاهای مثل لبنیات و کاکائو شکلات پرتقال نارنگی تخم مرغ کیک اینارو نباید بخوره تو تغذیه اش مراعات کن خوب میشه

من پسرم سه سالشه دو سالگی رفلاکسش کاملا خوب شد در حالیکه دارو خورد تا دو سال

دخترم یک سال و دو ماهشه اونم از نوزادی تا الان رفلاکسش با دارو کنترل شده و متاسفانه خواب خوبی ندارد

اینم بگم اونجایی که گفتی سر تایم مشخص تو شب بیدار میشه حتما براش دعای ترس بگیرین پسرم منم اینجوری بود سر ساعت یک و نیم شب بلند میشد جیغ میزد و تا بالا میآورد می‌خوابید هر شب سر همون تایم.بالا سرش قرآن بزار حتما

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم من مادر دوتا بچه رفلاکسی از نوع فوق شدیدش هستم.حالا راهنمایی و تجارب مند ...

ممنون عزیزم ، میدونی دختر من اصلا از زمان تولد رفلاکس نداشت ، اصلا ازین بچه هایی نبود ک بالابیاره ،حتی وقتی نوزاد بود ، اما کولیک شدید داشت که تا ۵ ماهگی خوب شد ، از پنج ماهگی چالشی باهاش نداشتم تا فروردین ماه که مریض شد.  پنج روز تب کرد و اسهال استفراغ ، از بعد اون کلا ازین رو به اون رو شد  و مشکلاتی که بالا گفتم شروع شد ، کلی دکتر بردم اما همشون نکسیوم میدن بهش و چیز دیگه ای تجویز نمیکنن ، یکی از اشناهامون میگن ببرمش مرکز گوارش کودکان که دکترش عزیزالله یوسفی هست. واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم

من دخترم دی ماه دوسالش تموم میشه ، خودم حسم اینه که نصف بیشترش بع خاطر شیره ، با اینکه شیرش ای ار هس ...

نه والا من از وقتی نکسیوم دادم دیگه هیچ علائمی مربوط به رفلاکس نداشت فقط واسه بدخوابیش وگریه هاش دکتر میگف نده حدود ۴یا۵ ماه دادم دیگه خودم کم کم قطعش کردم چون خیلی عوارض داره

بعدش هم یکم تهوع داشت و گاهی بالا میاورد پود اس امپرازول دادم ۳ماه خوب شد کلا 

شیر هم دیگه بدعادت میکنه چون شبا به هوای شیر چنبار بیدار میشن