2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من خیلی سعی کردم نمیمه خودمو پیدا کنم اما هر بار یا بخاطر چهرم یا چیزای دیگه به هم میخورد 

اما یه روز با پسری رفتم توی رابطه که خیلیییی خودشو خوب نشون داد ولی توی قرار سوم بهم تعرض کرد تجاوز نه ها تعرض من حالم خیلی بد شد رفتم بیمارستان گریه میکردم هر روز غذا نمیخوردم مامانم فهمید که چی شده و چون حالم خیلی بد بود چیزی نگفت فقط زنگ زد به طرف و کلی فوحشش داد من هر روز ۶ بار میرفتم حموم چون حس میکردم کثیفم 

اینا گذشت من دیگه نمیتونستم اعتماد کنم به کسی چون همه بخاطر رابطه جن.سی میخواستنم ادامه....

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

پارتنرم فالوورم بود من یه پیج کاری دارم دایرکت بقیه میرفتمو ازشون میخواستم فالوم کنن اینم فالوورم بود خیلیییییا بهم پیشنهاد دادن دنیای مجازیه و ادمای لاشی دیگه ولی نخواستم چون بیرونم میرفتم از ادما میترسیدم 

این یه سالی بود فالوورم بود من روش کراش بودم چون اهل کتاب و اینا بود  فهمیدم که عاشق اکسشه که بهش خیانت کرده وقتی اینو فهمیدم دیگه روش کراش نبودم کمکش کردم رابطش با دختره درست بشه ولی دختره باز خیانت کرد 

یه مدت درد و دل کرد و حرف زد فهمیدیم چیزایی که از یه رابطه میخوایم شبیه همه من چیزی نگفتم چون حتی از اونم میترسیدم 

گفت میشه بیشتر اشنا بشیم یه مدت صحبت کنی باهام لطفا 

منم گفتم مشکلی نیست ولی من با کسی رل و اینا نمیزنما گفت اوکیه فقط میخوام بیشتر صحبت کنی باهام 

یه مدتم اینجوری گذشتو گفت من از یه دختری خوشم اومده گمونم عاشقش شدم میدونستم منو میگه 

گفت مثلا اگه تو جاش بودی قبول میکردی منو اخه من قیافم خوب نیست من گفتم اره 

بعد یه مدت گفت اون دختر خود تویی قول میدم هرگز ازت چیز جن.سی نخوام نه اینکه بدم بیاد ولی وقتی تو دلت نمیخواد هیچوقت حتی حرفشم نمیزنم تا وقتی ازدواج کنم باهات 

قول میدم اون جوری بشم که تو میخوای هر کاری برات بکنم 

فکر کردم دروغ میگه ولی راست گفت یک بارم حرف جنسی نزد 

خودشو خیلیییی تغییر داد قبل اشنایی با من گل میکشید سیگار میکشید همرو ترک کرد هرکاری برام کرد حتی دیگه پیش رفیقاشم نمیره شایییید ۲ ماه یه بار بره 

مادر و خواهرش میدونن 

هر کاری میکنه که من لبخند بزنم هر کاری میکنه که با من وقت بگذرونه الان میمیرم براش

دوست پسر من تا دلت بخواد داشتم اولش عاشقی بعد یک ماه حرفاتون تموم میشه تا تهش دعواست.اعصاب آهنین میخ ...

اگ تو یه گروه خیلییییی خلوت هنوز باشن چی ؟ 

اینکه دختره جواب پسررو نداده باشه پسره هم دیگه سراغشو نگیره ولی هر دو از گروه لف ندادن  ۴ ماهه هم همو ندیدن 

پسره  دختررو فراموش کرده و از یاد برده ؟  

https://abzarek.ir/service-p/msg/1993491

دوست پسر من تا دلت بخواد داشتم اولش عاشقی بعد یک ماه حرفاتون تموم میشه تا تهش دعواست.اعصاب آهنین میخ ...

یه کادو خریدم واس پارتنرم یه نگاه میکنی نظر بدی؟

اگ تو یه گروه خیلییییی خلوت هنوز باشن چی ؟ اینکه دختره جواب پسررو نداده باشه پسره هم دیگه سراغشو نگ ...

پسرا هیچکی رو از یاد نمیبرن ولی اگر میخوایش و تا حالا ندیدیش یه پیام بهش بده گفت بله بگو حوصلم سر رفته. جواب سر بالا داد پیام دیگه بهش نده خودش پیام میده اگر مثل بچه آدم پیام داد صحبت کنید.

اینا خر تر از این حرفا اینقدر راحت پا میدن که نگو. 

نامزدیم الان...مجازی آشنا شدیم... کلیییی بالا پایین کشیدیم کلی قهر و آشتی داشتیم چند بار کاملا کات کردیم ولی خب نتونستیم جداشیم... آخرین باری که کاملا کات کرده بودیم و قرار بود دیگه برنگردیم به هم از شدت دلتنگی داشتم جون میدادم که عمود ۵۴ بین الحرمین تو دسته رمضانیان دیدمش... بعد از اون روز خیلی بهتر شد همه چی انگار بهتر میتونیم کنار بیایم با اینکه هنوز خیلیی مشکل و اختلاف داریم....بیشعوره ولی دوست داشتنیه🥲❤️😂

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔
چکار کردی تورو گرفت

هیچی خود واقعیم بودم اونم بهم علاقه پبدا کرد

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}