2777
2789
عنوان

جن عاشق

313 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها خوبید، یه چیزیه میخوام از اونایی که تجربه داشتن یا یکی از آشنا هاشون تجربه کرده بپرسم توروخدا کمکم کنید، من طی یک سال پیش از دوست پسرم جدا شدم حالا به دلایل مختلف، بعد خیلیم دوسش داشتم، این پسره چند باری بعد از جدایی بهم پیشنهاد داد ولی من ردش کردم، بعد از اون دیگه هیچکی سمتم نمیاد یا تمام کسایی که میرم سمتشون عاشقشون‌ نمیشم بعد وقتی اینو به یکی از دوستام گفتم گفت جن عاشقت شده، بعد یه چیز دیگه که هست،من از همون یه سال پیش تقریبا همیشه مخصوصا شبا دوست دارم بدون لباس خودمو ببینم، نمیدونم چجوری بگم یه جوریه که اصن عاشق خودم شدم تازه همیشه قبل از خواب احساس میکنم یکی از پشت بغلم کرده شانه هام همیشه سنگینه، تازه وقتی صدای ایات قران رو میشنوم بدم میاد، اصن متنفرم ازش همیشه اونجارو ترک میکنم یا مثلا کلا از قرآن بدم میاد دست خودم نیست، بعد من اینارو اصن یه چیز عادی تو زندگیم میدیم و بهش توجه نمیکردم تا دوستم امشب بهم گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه جن عاشق باشه ممکنه بختت بسته باشن ممکنه طلسم داشته باشی علائمت نشون میده مشکل ماورایی داره سوره بقره نماز حضرت فاطمه برای هر نوع سحر و مشکل ماورایی خوبه اگر جن عاشق داری سوره یوسف هر روز بخون تا زمانی ک کامل حالت خوب شه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

🔴🔴یه کاربری میگفت تاپیکا جنجالی میزنم چون تا 40 صفحه میبرینش ولی تاپیکا سوال ها ضروری که دارم حتی 4 نفرم تووشون شرکت‌ نمیکنن گفت الکی موضوعات جنجالی میزنم کاربرا حرص میخورن من میخندم تخمه میخورم و نگاه میکنم رشد تاپیکمو و میگم حق شماها همینه که آدم با دروغ اینجوری سرکارتون بذاره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بس کن خرافاتعلی🌝

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

چیزی هم پیدا کردی که واسه خودت نباشه مثل مو یچیزایی راجب اینا شنیدم مثلا مو غیر خودت تو لباس زیر😅

واقعا داری میگی؟؟؟؟ اره یه موهای سفید پیدا میکنم  کوتاهن!!فکر میکردم پرز لباسه