2777
2789

دخترم ۴ سالشه از دیروز  همش سرفه میکنه.   دیروز تو خونه شربت اکسپکتورانت داشتم دادم بهش.  صبحم بردم دکتر. شربت کتوتیفن داده با قطره بینی.   هیچ علاعم خاصی نداره نه تب داره نه ابریزش بینی. فقط سرفه خشک.  براش  دم نوش ختمی اویشن دادم.   نشاسته دادم.  کف پاهاشو با ویسک ماساژ دادم. بخور دادم.       اصلا. خوب نمیشه.    دارم عذاب میکشم. بچم یکثره بدون وقفه. داره سرفه میکنه.   راهی دارید.   چیکار کنم اروم بشه. 

شیرگرم بهش بده گلوش خلط داره حتما

فرنی بده چیزای گرم بهش بده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابجوش نبات به بهش بده اگه میبینی حالش بده ببرش بیمارستان نزار بمونه شب تاصبح 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

شربت رو قرقره کنه 

بعد ی قاشق بده بخوره 

ولی عزیزم هیچی بهتر از کندر نیست برای سرفه

کندر بریز تو آب‌جوش یکم ک خنک شد بهش بده بخوره

تلخه مث زهرمار ولی بخدا بهترین درمانه

🩵💙💙🩵
شیرگرم بهش بده گلوش خلط داره حتمافرنی بده چیزای گرم بهش بده

سرفه هاش خشکه دادم دم نوش دادمو شامم عدسی رقیق خورده. غروبم فرنی دادم بهش.  الان که خوابیده یکثره سرفه میکنه غلت میزنه. 

عه منم مشکلم همینه داشتم اینجا دنبال راهکار میگشتم

دختر منم روزای اول از مدرسه دقیقا با سرفه اومد خونه

فقط هم همون سرفه خشک بود شدیدتر شد بهش شربت دکستومتروفان دادم همچین چیزیه اسمش تقریبا

اون سرفه رو انداخت ولی باز شروع شد همون سرفه های خشک

2810