2777
2789

💚 شما فرزندان روحاني و معنوي امام زمان عليه السلام هستيد. 

اگر بدانيد که عشق به آقا امام زمان عليه السلام چه روحي و چه طراوتي به انسان مي دهد! 

💚 اگر بدانيد که به حسب نقل بزرگان مثل سيد بن طاووس، ‌امام زمان عليه السلام چه علاقه اي و چه لطف و مهرباني، به شما دارد! 

و ‌اگر بدانيد با چه کسي روبرو هستيد از ياد او غافل نمي شويد و او را فراموش نمي کنيد.

💚 او از پدر و مادر مهربان تر است! 

همه اهل بيت عليهم السلام اينجور هستند، 

اما آقا صاحب الزمان عليه السلام محبتشون يک محبت ديگر است.

💚 کسي که لحظه به لحظه، پيگير قضايای ما است و به فرمايش مرحوم آيت الله بهجت که مکرر مي فرمودند: 

«اين صحبتی که مي خواهم با شما بکنم و حرفي که از دهان من بيرون مي آيد قبل از اينکه به گوش شما برسد، خدمت آقا امام زمان عليه السلام مي رسد.»  

علم امام به اين صحبت احاطه دارد، 

قبل از اينکه شماي مخاطب بشنوي، ‌

او اطلاع پيدا مي کند و اطلاع دارد. 

💚 اين پدر مهربان انتظاراتي دارد، 

بعد ما چه کرده ايم که آن بزرگوار خيمه و بيابان را ترجيح داده به خانه های ما؟!!

‌ ‌

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای فدای عکس پروفایلت بشم من اسی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

@parpari717    

❤❤❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
ای فدای عکس پروفایلت بشم من اسی

😍😍😍😍😍 جان ها همه فدای آقا😍

@parpari717 ❤❤❤

بهترین تاپیک تااااا امروزززز

قشنگ منننننن ی جا ی روایت خوندم که ی آقایی که اسمشو یادم نمیاد رفته بود کربلا و سامرا و کاظمین و اینا از زیارت که برگشت تو خواب امام مهدی دید امام مهدی گفت تو کجا بودی این چند روز ؟ آقاعه گفت کربلا زیارت کردم آقا رفته بودم زیارت آقا اباعبدالله یهویی آقا امام مهدی گفت اگه رفته بودی چرا زیارتت نوشته  و ثبت نشده و نیست؟ خلاصه بعد از صحبت کردن تو خواب اقا امام مهدی گفت بخاطر اینکه برای امامت و ظهور امامت دعا نکردی زیارتت مورد قبول واقع نشده و نوشته نشده ، و بعد از ماجرای اون خواب اون آقاعه سریییعععع برگشت کربلا و دوباره زیارت کرد و از دوباره حرمارو فکر کنم زیارت کرد

خواستم بگمممم کهه  امام مهدی هرررررر لحظه مارو زیر نظر دارن و حتی یک ثانیه از بچه هاش بی خبر بمونه سریععععععع خودشونو به در و دیوار میزنن حتی به خواب اون فرد میان تا از احوالش با خبر بشن

فکرشو بکن انقدرررر مهربون که حتی نتونستن ی روز بی خبری و حتی یک صدم ثانیه بی خبری تحمل کنن:)😍😭

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بهترین تاپیک تااااا امروززززقشنگ منننننن ی جا ی روایت خوندم که ی آقایی که اسمشو یادم نمیاد رفته بود ...

واییییییی🙂🙂🙂🙂😍😍😍

خیلی قشنگ بود خیلی😭😍

بل فکر کردن به اینکه آقایی مثل آقا امام زمان به ما نگاه میکنن، آدم دلش میخواد ذوب بشه🙂 به معنی واقعی کلمه😍

خیلی مرسیییی که گفتیش❤❤❤