2777
2789

مثلا در طول ترم یکی دوبار پیش میاد چون زود سرما میخورم سر کلاس نمیرم ازش جزوه میگیرم اونم شاید یکی دوبار پیش بیاد ولی بعدش منت میزاره 

مثلا دوست مشترمون امروز گفت اره بهار به من جزوه داده  بعد دوستم گفت وا مگه بهار جزوه هم میده همش میگیره که 

همیشه تیکه کنایه میندازه سر چیزای مختلف 

اون روز داشتم از تخته عکس میگرفتم اونم داشت میگرفت ، گفتم نگیر من میفرستم واست ، گفت اون قبلیا که دو روز پیش گرفتی میخواستی بفرستی هنوز مونده قربون دستت 

میتونست بگه اره اونارم بفرس خب من یادم رفته بود 

ولی عادت کرده همش با کنایه حرف بزنه 

خب ازش نگیر عزیز من

جزوه که چیزی نیست از بقیه دوستان بگیر وقتی رفتارش رو میدونی

از ادم های سمی زندگیت دوری کن وقتی بهت حال بد میدن

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

لابد دلش خونه ازت

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
لابد دلش خونه ازت

یکی دو بار جزوه دادن دل خونی داره.جقدر محبت کردن براتون‌سخته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

خب دوست نداره جزوه بده مگه زوره

معمولا توی کلاس ها همیشه وویس میگیرن که بعدا جزوه رو کامل کنن به دیگران بگو برات وویس کلاس رو بفرستن

این همه با زبون بی زبونی گفته نمیخوام بدم باید کار رو به جایی برسونی که بگه دلم نمیخواد مزاحمم نشو؟

اینا رو با لحن اروم بخونی ها. بعضی ها حس رقابتی دارن. با اینکه حس میکنه یک جورایی براش تبدیل به وظیفه شده.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یکی دو بار جزوه دادن دل خونی داره.جقدر محبت کردن براتون‌سخته

بله سخته

خوشمم نمیاد کسی  کامنتمو ریپلای بزنه

شب خوش

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻