2777
2789
عنوان

استراحت مطلق بارداری

122 بازدید | 7 پست

کسایی ک استراحت مطلق بارداری داشتن غذاروچیکارمیکردیننن من مادرم دوره مادرشوهرمم پیره کمرشم عمل کرده سری پیش بارداربودم سراشپزی کوفت نتونستم استراحت باشم همسرمم اشپزی درحد املت بلده🥲بنظرتون چ غذاهایی رو اماده کنم بزارم فیریز چیکارکنم ک راحت باشم راهنماییم کنیددد خیلی اذیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هماتوم داشتم خونریزی شدید گفت استراحت مطلق اما یه روزم نخوابیدم بی کمک نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

من سر دخترم ۹ماه استراحت مطلق بودم دوماه مامانم اومدموند خونم کارای خونه رو کم و بیش شوهرم میکرد و خواهرشوهرمم گاهیی میومد جاروبرقی میکشید فراهم یا شوهرم درست میکرد یا از بیرون اینقدر از بیرون غذا گرفته بودیم الآنم که الانه حالم بهم میخوره 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

من ماه ششم هستم دوقلو ، دکترم گفت شرایط جسمیت و نی نی ها کاملا طبیعی و نرمال و خوبه ، اما گفت استراحت کن ، استراحت مطلق نیستم ، اما حس میکنم کم کم دارم سنگین میشم برای همین همش خونه م ، نهایتا با شوهرم میرم بیرون ، پیاده روی هم توی حیاط خونمون میکنم یواش که خیلی بی تحرک نباشم ، یوگا هم میرم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد