2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بچه تون خوب بشه برای دختر منم دعا کن معده دردش پدر منو درآورده

درمان درد معده نصف لیوان عرق نعنا نصف آب و یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ ۷ الی ۸ دقیقه بجوشون بعد که ولرم شد با یه قاشق عسل بده بخورید شبا بعد شام تا ۴۰روز 

پسر من رفلاکس داره یا وقتایی که دلدرد ویروسی میگیره من‌واسش درست می کنم فقط آب و عرق نعناشو نصف میریزم 

یه جا طب سنتی ببرش .درمان داره .من تو نت دیدم .دکتر خیراندیش درباره درمانش صحبت کرده .من باردارم فعل ...

دکتر خیر اندیش همونی نبود که میگفت اینایی که واکسن کرونا زدن دو سال نمیکشه همون خیابون جنازه میشن میوفتن و میمیرن؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

درمان درد معده نصف لیوان عرق نعنا نصف آب و یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ ۷ الی ۸ دقیقه بجوشون بعد که و ...

پسر شما هم استفراغ می‌کنه معده ش بهم میریزه؟ 

بعد ۴۰ روز خوب میشه 

خدا خیرت بده

میشود ،میتوانم ...
انشالله بچه تون خوب بشه برای دختر منم دعا کن معده دردش پدر منو درآورده

اگر بچتون بالای دوساله میتونه بخوره ضرر نداره .عسل بالای دوسال ضرر نداده 

بارهنگ هم پسرم نوزاد بود می‌خورد. 

اگر بچتون بالای دوساله میتونه بخوره ضرر نداره .عسل بالای دوسال ضرر نداده بارهنگ هم پسرم نوزاد بود می ...

دیگه داره ۷ ساله میشه 

حتما میدم بهش 

امروز از صبح هیچی نخورده میگه معده م درد می‌کنه 

میشود ،میتوانم ...
پسر شما هم استفراغ می‌کنه معده ش بهم میریزه؟ بعد ۴۰ روز خوب میشه خدا خیرت بده

آره استفراغ میکنه رفلاکس میشه تا چند روز .

سکسکه اذیتش میکنه واسش دو تا هل میکوبم داخل آب‌جوش تو لیوان میرریزم بعد چند دقیقه یه قند ميندازم داخل استکان میخوره سکسکه بند میاد 

همه ی اینا بخاطر سردی معدست حتی واسه رفلاکس