2777
2789
عنوان

بچم مهد نمیره دیوانم کرده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 45 پست

خب زوریه مگه 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیگه گفتم به یه چیزی وابسته اسبا مشاور صحبت کن راهنماییت کنه که چطوری بتونی حلش کنی

بکم تا حالا با بیش از ۱۴-۱۵ مشاور مشورت کردم، تمام راهکاراشونو انجام دادم بازم نشد که نشد

عزیزم همون سه سالگی هم بردمش مهد بدون نظم و هر وقت دلش میخواست میرفتیم اصلا به زور نبوده که زده بشه، ...

من دخترمو بردم متاسفانه تمایل نداشت دیگه نبردمش ولی الان مشتاقه برای کلاس اول 

کلی جاها هست ک بچه اجتماعی بشه خانه بازی،شهربازی ،جمع فامیل و... مهد هم خوبه ولی ازش بپرس ببین چی باعث شده ک نخواد بره و اینکه زیاد باهاش بازی نکنید از ده بار ک درخواست همبازی شدن ازتون داشت یکی دو موردش رو قبول کنید 

مدرسه چی؟اونم زوری نیست بمونه خونه؟اینجور که من میبینم مدرسه هم دوست نداره بره😭

الان که بهش واجب نیست

وقت مدرسه اش دیگه مجبور میشه و اگه نره معلم بازخواستش میکنه ، دعوا میشه

الان معلومه یکم لوسه ولی سنشم سنی نیست که بشه زور گفت بهش

۷ سال به بعد دیگه تایم آزادی بچه تمومه باید ادب و نظم یاد بگیره

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

من دخترمو بردم متاسفانه تمایل نداشت دیگه نبردمش ولی الان مشتاقه برای کلاس اول کلی جاها هست ک بچه اجت ...

تو فامیل بچه داریم ولی همشون مهد و مدرسه میرن اصلا خونه نیستن، همسایه هامون ۳ تا بچه مهدکودکی دارن بقیه مدرسه ای ، همه هم میرن، من اصلا بچه ای ندیدم که بالای ۳-۴ سال باشه و مهد نره! خانه بازی میریم ولی خب اونجا مگه چند ساعته؟اصلا دوست پیدا نمیکنه کجا میخواد دوست یابی رو تجربه کنه؟ کلاسهای ورزشی و موسیقی و اینا هم اصلا نمیاد میگه خونه خوبه. میگم کار دارم با خودش تنها بازی میکنه ولی دلم کباب میشه واسه تنهاییش دیگه میرم باهاش بازی میکنم گناه داره😭خودمم خسته شدم 

تو فامیل بچه داریم ولی همشون مهد و مدرسه میرن اصلا خونه نیستن، همسایه هامون ۳ تا بچه مهدکودکی دارن ب ...

عزیزم واقعااا سخته 

ی مدت بزاریدش ب حال خودش ولی تحریکش کن بگو اگه مهد بودی با دوستات بازی میکردی و بازی با دوستا یجور دیگه اس و... 

ولی اسی ازت خوشم اومد افرین خیلی مامان پیگیر و باحوصله ای هستی ...بچه اولته عزیزم؟

لطف داری عزیزم.  تمام تلاشمو میکنم تا درست عمل کنم ولی دیگه جونی واسم نمونده همش مریضم و سرماخورده؛ از بس که وقت استراحت و تفریح ندارم. همسرمم متاسفانه کمکم نمیکنه البته که خب سرکار میره ولی بازم میشد کمی همدل تر باشه 

عزیزم واقعااا سخته ی مدت بزاریدش ب حال خودش ولی تحریکش کن بگو اگه مهد بودی با دوستات بازی میکردی و ب ...

خیلی میگم.مهدشون دوربین داره تو گوشی کلاسشونو نشونش میدم اصلا انگار نه انگار. امروز فیلمای جشن روز کودک رو فرستاده بودن تو گرپه مهدشون، نشونش دادم اصلا واسش مهم نبود😞

ببین بایدقاطع ومحکم باشی دخترمن یه روزنرفت بدعادت شدولی ازروزدوم قانعش کردم که بایدبره اولش یکم اذیت ...

قاطعم😐ولی دیگه وقتی گریه میکنه میگه نمیرم دوست ندارم چطوری دیگه بگم؟میگم مامان جان من باید برم سرکار، شما بری پیش دوستات، میره قایم میشه میگه نمیام😞چند بارم بعد از این کاراش یکم باهاش صحبت کردم قبول کرده و رفتیم ولی وسطش از مهد زنگ میزنن بیاید دنبالش تو کلاس نمیره😞تابستون اسمشو نوشتم کلاس شنا خودش میگفت عاشق شنام منم ذوق کردم گفتم لااقل بره یه جا دوست پیدا کنه نظم یاد بگیره…دو جلسه رفته بود باز کریه کرد که آرمین نیست نمیرم! (آرمین پسرهمسایمونه) باز گفتم عیب نداره شهریه آرمین هم دادم به مامانش گفتم مرحمت فرمایید پسرتون با بچه من بره شنا! خلاصه پسرشون اومد شنا، باز پسرم دو جلسه رفت یهو گفت نمیخوام میرم اونجا تو دماغم آب میره دیگه نمیرم! خلاصه اخرش  پسر همسایه رفت شنا یاد گرفت بچه من خودش نرفت!!!اینطوریه وضع😭

به نظرم خودتو بزن به مریضی یه چند روزی بگو نمیتونم بلند شم کمرم پام دستم درد میکنه بزار فکر کنه که تو نمیتونی دیگه باهاش بازی کنی یا اون تایمی که میره مهد بگو منم کار پیدا کردم میرم سر کار خونه دیگه نیستم .اینجوری بزار فکر کنه که دیگه همش نمیشه از تو انتظار داشته باشه و دیگه بازی با تو  بهش خوش نمیگذره.

2810