2777
2789
عنوان

فردا بچه رو ببینم می دونم میزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 132 پست
ای ترو قران ادامه نده منم ترسیدم دست خودم نیست بیست سالمه تصورم میکنم گریم میگیره بقیه هم انقدر راحت ...

من خودم بودم راستش بگم می رفتم مدرسه می طاشتم رو سرم و والدینش می خواستم و می گفتم این چه رفتاری که با بچم داشته ؟

شاید یه دادیم جایی که کسی نباشه به دختر می زدم که دیگه نزدیک دخترم نشه 

اگه دیگه تکرار کرد دیگه می رفتم آموزش و پروش تا اخراجیش

ولی کتک و این مسائل هیچ وقت نمی کنم چون باعث میشه حق به اون بدند حتی اگه جای کتک بمونه خانوادش می تونند شکایت کنند سعی کنید انقدر دعوا بزرگ نکنید در حدی که کار دست بچش بیاد 

آخر بچه خودش تو تنش می ره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرش اومد حاشا کردچی بگم؟

اولش بری که مادرش نیست خودش میترسه و میگه چیکار کرده بعد بگید مادرش بیاد. اگه خود دختره حاشا کرد  بگو خودممم دیدممم بعد همه حقیقت و میگه. به مسئول مدرسه هم بگو دخترم رو قبول دارم مطمئن که راستشو میگه

بگو یکی دو بار نبوده که شوخی باشه چندین بار تکرار کرده اومدم خودتون رسیدگی کنید

جبغو که میکشماصلا حال روحی خوبی ندارممیترسم بزنمش کار دست خودم بدمهدفم اخراج اون دختره است تا خود آم ...

دوسته عزیز اون بچه هم نمیفهمه چیکار کرده درسته خیلی سخته ولی اون دختر نابود میشه با خانواده اش حرف بزن !

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
یه پسری بود تو مهد کودکمون که کار می کردیمهمش رفتار های عجیبی نشون می داد یه سریم رفته بود یه دختر ه ...

یا مثلا استادمون میگفت یه پسر بچه یه صحنه از مامان باباش دیده بود هر شب دیدشون میزد باعث شده بود که کلا نظر باز به دنیا بود 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
دوسته عزیز اون بچه هم نمیفهمه چیکار کرده درسته خیلی سخته ولی اون دختر نابود میشه با خانواده اش حرف ب ...

می دونم اون بچه نابود میشه

ولی دختر خودم چی؟۷سالشم نشده

اون دختره از قصد می‌کنه چون یکی دوبار نکرده

می دونم اون بچه نابود میشهولی دختر خودم چی؟۷سالشم نشدهاون دختره از قصد می‌کنه چون یکی دوبار نکرده

اون دختر نفهمه نمیفهمه همچین کاری تاوان بدی میتونه داشته بترسونش هم خانواده اش هم خودشو اگه مدرسه دوربین داره چک کنن اگه خدایی نکرده باز تکرار کرد دیگه حقشه

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
می دونم اون بچه نابود میشهولی دختر خودم چی؟۷سالشم نشدهاون دختره از قصد می‌کنه چون یکی دوبار نکرده

کسی نگفت نرو و هیچی نگو 

کار اصولی و درستش اینه بری با مدیر صحبت کنی و با خانواده این دختر 

بچه ها رو نیار وسط اون روز دخترت نبر مدرسه که نترسه 

فراموش نکن اون بچه هم تقصیری نداره موضوع نوع تربیت و خانواده ها هستند 

سعی کن خونسرد باشی

دخترم ببرم تراپیست تونستی مدرسه عوض کن و مطمعا شو دیگه این اتفاق نمی افته 

کسی نگفت نرو و هیچی نگو کار اصولی و درستش اینه بری با مدیر صحبت کنی و با خانواده این دختر بچه ها رو ...

قلبم داره از جاش در میاد

دختر کوچولوم تو اون شرایط به کاری تن داده که نمی‌خواسته

میگه از دستش فرار میکردم و اونم بزور می‌گرفته و....

قلبم داره از جاش در میاددختر کوچولوم تو اون شرایط به کاری تن داده که نمی‌خواستهمیگه از دستش فرار میک ...

به مدیر بگیر و خانوادش مطمعا باش اونا کاری می کنند بترسه اصلا دخترت ببینه اون دیگه فرار می کنه 

2810