2777
2789
عنوان

کار دوستمو لو دادم به پلیس 😂😂😂

452 بازدید | 27 پست

دوستم یه جا اصرار میکرد کار برات پیدا کردم الا و بلا بیا حقوقش ماهی ۲۰ تومنه و فلان 

گفتم ادرس بده بیام گفت نه بیا مترو ببرمت دفتر 

با مامانم و داداشم رفتم چون ترسیدم نکنه چیز بدی باشه هی میگه تنها بیا 

یه خونه بود شکل دفتر کرده بودنش نه شماره ای نه تابلویی هیچی نبود 

ازین هرمی ها بودن یهو ده نفر دوره ام کردن ای زیرمجموعه بگیر جمیدونم عرض یک سال بنز میخری و فلان بهمان 

منم گفتم اره کلی دوست دارم زیرمجموعه ام میشن و گفت اوکیه بیا از هفته دیگه کارتو شروع کن 

اسم و ایناشونو پرسیدم 

همرو فردا به پلیس گفتم ، رفتن واسه اینکه بدون مجوز واحد تجاری کرده بودن و پلمپ شد اونجا و نمیدونم خودشون چیشدن 

دوستم زنگ زد فحش میداد که زندگیمو نابود کردی من هنوز به حقوق ۲۰ تومنی نرسیده بودم 

گفتم عزیزم هیجوقتم نمیرسیدی فقط داشتی بقیه رو بدبخت میکردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بیا ببوسمت 😘😘😘😘😘😘😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2810