2777
2789
عنوان

دلم خونههه😭😭😭🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارحمتش کنه😰ولی چرا جزئیات مرگش رو گفتی...........!!!!

دست خودم نیست خواستم حالم رو توصیف کنم جوونیش ی طرف این مدلی مردنشم ی طرف بدجور حالمو خراب کرده...مرسی عزیز

یه صلوات بفرس
زیر خاک ؟ ماهیت اون خدابیامرز روحشه عزیزم نه جسم ، روح هم رفته برزخ مشغول زندگی جدیدشه

زندگی جدید؟ آخه اون که اون دنیا کسی رو نداره چطور می‌تونه تنهایی مشغول زندگی جدید بشه سختش نیست خانواده اش رو اینجا گذاشت رفت الان اونجا تنهای تنهاست😭🖤

یه صلوات بفرس
الهی روحش شاد باشهچطور تصادف کرد با چی بود؟خدا به هیچ مادری داغ بچه نده

مرسی عزیزم با موتور داشت میومد سرعت موتور زیاد بود سرعت ماشین هم زیاد بود ماشین ب است زده اینم پرت آسمون شده به خورده زمین که سرشم ترکیده یکی از چشماشم در اومده بوده😭🖤🖤🖤الهی آمین 

یه صلوات بفرس
زندگی جدید؟ آخه اون که اون دنیا کسی رو نداره چطور می‌تونه تنهایی مشغول زندگی جدید بشه سختش نیست خانو ...

میلیون ها ادم اونجاست ، تنها نیست ، قوانین اون دنیا با اینجا فرق داره ، دبیرستان اطلاعاتی بهتون دادن تو درس دینی

ایشون به امر خدا حتی نحوه تصادف رو هم میتونه فراموش کرده باشه

به خانواده اش هم میاد سر میزنه و بی تابیها عذابش میده

عجب 
میلیون ها ادم اونجاست ، تنها نیست ، قوانین اون دنیا با اینجا فرق داره ، دبیرستان اطلاعاتی بهتون دادن ...

میلیون ها آدم نمیتونه جای خانوادش رو بده جای مادری که ۹ ماه تو شکمش نگهش داشته ۱۹ سال بزرگش کرده...

آره نحوه تصادف فراموش شاید بشه ولی خانوادش چطور

یه صلوات بفرس
میلیون ها آدم نمیتونه جای خانوادش رو بده جای مادری که ۹ ماه تو شکمش نگهش داشته ۱۹ سال بزرگش کرده...آ ...

میاد به خانواده اش سر میزنه ، احساسات اون دنیا با اینجا فرق میکنه سطح اگاهی اونجا نسبت به معنای واقعی زندگی فانی و ابدی بالاست

طبق ایه ۶۴ سوره عنکبوت : این زندگانی دنیا چیزی جز بازی و سرگرمی نیست و زندگی واقعی در سرای اخرت است اگر میفهمیدند

بالاخره خانواده روزی در دنیای ابدی دور هم جمع میشن و این دوری و دلتنگی دائمی نیست

خود خدابیامرز چیزی نفهمیده در لحظه فوت کرده و پر کشیده بغل خدا و بهشت ، بقیه چیزا ظاهره

عجب 
2810