2777
2789
عنوان

دلم خونههه😭😭😭🖤🖤

371 بازدید | 29 پست

چهارشنبه نوه ی عموم ( پسر دختر عموم) فوت کرد ۱۸.۱۹ سالش بود قرار بود کاغذ سربازیش بیاد

تصادف کرد سرش ترکیده بود مغزش بیرون بود مادرش میگف ی چشمش نبود تو خاک دنبال چشاش میگشتم 😭😭😭 موهاش نصفش رو باد برده بود نصفش زمین بود 😭😭😭 از هفته پیش که درگیر مراسمات و... بودیم مریض شدم حالم تو خودم نیست هی کابوس میبینم نمیتونم نفس بکشم حالم هی داغون میشه دست خودم نیست میگم الان بیچاره بچه تو زیر خاک الان داره چیکار می‌کنه😭😭😭🖤🖤🖤 توروخدا برا شادی روحش فاتحه یا صلوات بفرستید خدا برا هیچ کس مرگ جوون قسمت نکنه 🖤😭

یه صلوات بفرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بهشون صبر بده😔💔

تو شهر ما هم همچین اتفاقی افتاد مادر پسره وقتی بچشو دید سکته کرد مرد 😔😔😔😔

براشون فاتحه خوندم 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

خدارحمتش کنه😰

ولی چرا جزئیات مرگش رو گفتی...........!!!!

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                           اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                        چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد

بخدا نیازی نبود به این وضوح توضیح بدی.....روحش شاد

دست خودم نیست خواستم حالم رو توصیف کنم در این حد تصادفش بد بوده که بدجوری تو روحیم تاثیر گذاشته جوونیش ی طرف اون مدلی مردنش ی طرف😭🖤مرسی عزیزم

یه صلوات بفرس
خدا بهشون صبر بده😔💔تو شهر ما هم همچین اتفاقی افتاد مادر پسره وقتی بچشو دید سکته کرد مرد 😔😔😔😔بر ...

خیلی سخته دختر عموم بیچاره میگه از خدا برا من صبر نخواست از خدا بخواین منم بمیرم😭🖤 مرسی عزیزم

یه صلوات بفرس
2810