2777
2789
عنوان

روانشناسم میگ برو تیمارستان جوری ک زندگی منو روانی کرد➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8830 بازدید | 93 پست
اگه هنوز میخوای کسی باهاش حرف بزنه من هستم بهم درخواست بده

قربونت برم من اجی با یکی از دوستام حرف زد گل مرسی 🤗

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

تو بهش چی گفتی اینو گفت؟ ؟؟آدم تیزی هست واقعا بهش گفتم میخوام دانشگاه برم ی راه خیلی دور چیکار کنم م ...

من گفتم کارمند شدم دانشجو هم هستم ولی فکر اینکه چرا استارتاپ خودمو ندارم چرا دفتر طراحی خودمو نزدم بهم حس یه شکست خورده رو میده حس میکنم تنبل بودم که حاضر نشدم سختی استارتاپ و تبلیغاتشو به جون بخرم از تنبلی کارمندی رو انتخاب کردم که راه اسون تریه

گفت پدر مادر نادانی داشتی که بلد نبودن بهت حس ارزش بدن بهترین روزای جوونیتو داری با این فکرا حروم میکنی باید با مادر پدرت صحبت کنم بهشون طرز رفتار با دختری مثل تورو یاد بدم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتایج هفته دیگ میاد💔💔💔💔 یا دو روز دیگ🥲💔💔 فک نمیکنم چون رتبه ام خیلی داغونه من آزاد میارم ک آز ...

رهگذر میگم چرا نمیری حسابداری یا کامپیوتر بخونی؟ بازار کارشونم خوبه حسابداری بازار کارش خوبه کامپیوترم فک کنم از تجربی ازاد بشه رفت بابا همه چی که کنکور نیست مثلا میتونی بری زبان یاد بگیری یا برنامه نویسی یاد بگیری درامد داشته باشی من برنامم اینه ک اگه پیراپزشکی قبول نشدم یعنی رتبم بالای 20 هزار شد برم حسابداری

میدونی چون واقعا سلامت روانم آسیب دید بخاطر این کنکور حالا میخوام ارامش داشته باشم دارو خوردنم بد نیست من خودمم روانپزشک رفتم دارو خوردم خیلی بهتر شدم زندگی رو سخت بگیری خیلی اذیت میشی

سلام گلم🥲💔 بد نیستم نگران کنکورم

منم🥲وای من فردا چطور سرکار دووم بیارم با این حجم استرسی که دارم💔وای خدا خودت کمک کن بهمون کاش زودتر فردا عصر شه😭

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
رهگذر چیشد

سآیت برام بالا نمیاد😭😭😭

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بیا نتیجه تو بگو ما همه منتظرتیم🥲

اجی سایت بالا نمیاد🥲 خودمم قلبم داره از سینه ا شده میاد

دختر قشنگگگ برو نتایجو ببین انشالله ک نتیجه دلخواهت باشه

سآیت بالا نمیاد برام