2777
2789

بعد اینک امروز ی بار دیگ زندگی ب بدترین شکل رید بهم کلی سر باشگاه تحقیر شدم حالم خراب شد اومدم اینجا تاپیک زدم

سبک نشدم از این روانشناسم وقت گرفتم ساعت ۳ ببینین چی گفته بهم😭😭

من ک اسکل نیستم خودمو بدم ب دست این شماره خانوادم بدم لطفا شماها هم دیوونه دیوونه نکنین چون واقعا حالم بده همه جای زندگیم شده شکست پشت شکست 

گفت ب خانوادت بگو بهم زنگ بزنن گقتم ن گفت ب دوستات بگو اونم هنوز ب کسی نگفتم حوصله هیچی رو ندارم ....

کسی میخواد جای دوستم باهاش حرف بزنه ؟؟؟ دست از سرم برداره ... ب یکی دو تا از دوستام گفتم هنوز آنلاین نشدن🥲🥲ندیدن  اینم بهم فشار آورده 

عکس میزارم ولی پاک میکنم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه بار با این حرف زدم مدام میگ برو روانپزشک بهش میگم حوصله ندارم ....

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

میخای من بجادوستت صحبت کنم

منظرم ببینم دوستام سین میکنن تا فردا بهشون توی تل پیام دادم اگ سین نکردن بهت میگم مرسی گل 💔🫂

ب دو نفر از دوستای نزدیکم گفتم امیدوارم ببینن💔💔

چرامیگ بستری شو داروبخور

غلط کرده فقط میخواستم بهتون بگم ی عده اینجا بهن میپرن میگن همش اه و ناله میکنی تاپیک میزنی چس ناله میکنی 

میخواستم بگم چس ناله نیست حرفام حرف دلمه اینجوری بهن میپرن حتی تاپیکم میگن نزن😭

منظرم ببینم دوستام سین میکنن تا فردا بهشون توی تل پیام دادم اگ سین نکردن بهت میگم مرسی گل 💔🫂ب دو ن ...

فداتشم امیدوارم مشکلت حل شه زود😢

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

غلط کرده فقط میخواستم بهتون بگم ی عده اینجا بهن میپرن میگن همش اه و ناله میکنی تاپیک میزنی چس ناله م ...

غلط کردن

تاپیک بزن منو تگ کن بیام

هرچی تودلته بمن بگو

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

عزیزم ما ها که روانشناس و روانپزشک نیستیم هم تا حدودی متوجه مشکل شما شدیم تحت درمان قرار گرفتن اصلا ...

بیخیال رفیق چ درمان و کوفتی