2777
2789

بعد اینک امروز ی بار دیگ زندگی ب بدترین شکل رید بهم کلی سر باشگاه تحقیر شدم حالم خراب شد اومدم اینجا تاپیک زدم

سبک نشدم از این روانشناسم وقت گرفتم ساعت ۳ ببینین چی گفته بهم😭😭

من ک اسکل نیستم خودمو بدم ب دست این شماره خانوادم بدم لطفا شماها هم دیوونه دیوونه نکنین چون واقعا حالم بده همه جای زندگیم شده شکست پشت شکست 

گفت ب خانوادت بگو بهم زنگ بزنن گقتم ن گفت ب دوستات بگو اونم هنوز ب کسی نگفتم حوصله هیچی رو ندارم ....

کسی میخواد جای دوستم باهاش حرف بزنه ؟؟؟ دست از سرم برداره ... ب یکی دو تا از دوستام گفتم هنوز آنلاین نشدن🥲🥲ندیدن  اینم بهم فشار آورده 

عکس میزارم ولی پاک میکنم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه بار با این حرف زدم مدام میگ برو روانپزشک بهش میگم حوصله ندارم ....

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

میخای من بجادوستت صحبت کنم

منظرم ببینم دوستام سین میکنن تا فردا بهشون توی تل پیام دادم اگ سین نکردن بهت میگم مرسی گل 💔🫂

ب دو نفر از دوستای نزدیکم گفتم امیدوارم ببینن💔💔

چرامیگ بستری شو داروبخور

غلط کرده فقط میخواستم بهتون بگم ی عده اینجا بهن میپرن میگن همش اه و ناله میکنی تاپیک میزنی چس ناله میکنی 

میخواستم بگم چس ناله نیست حرفام حرف دلمه اینجوری بهن میپرن حتی تاپیکم میگن نزن😭

منظرم ببینم دوستام سین میکنن تا فردا بهشون توی تل پیام دادم اگ سین نکردن بهت میگم مرسی گل 💔🫂ب دو ن ...

فداتشم امیدوارم مشکلت حل شه زود😢

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

غلط کرده فقط میخواستم بهتون بگم ی عده اینجا بهن میپرن میگن همش اه و ناله میکنی تاپیک میزنی چس ناله م ...

غلط کردن

تاپیک بزن منو تگ کن بیام

هرچی تودلته بمن بگو

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

عزیزم ما ها که روانشناس و روانپزشک نیستیم هم تا حدودی متوجه مشکل شما شدیم تحت درمان قرار گرفتن اصلا ...

بیخیال رفیق چ درمان و کوفتی