2777
2789
عنوان

روانشناسم میگ برو تیمارستان جوری ک زندگی منو روانی کرد➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8831 بازدید | 93 پست
سلام عزیزماز کجا میدونی گل 🥲💔؟؟؟

یکی از بچه ها که آشنا داشته تو سنجش گفته با تراز ۸۷۵۰ پزشکی تعهدی آورده استان خراسان رضوی

احتمالا قبولی به همون تراز باشه

اینو تو یه کانال دیدم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
پرستاری آزاد؟ شما بجز کرمان شهرستانای کرمان رو هم زدید؟

عاره ....زدم شهرستان ولی بیارم نمیرم اصلا

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از بچه ها که آشنا داشته تو سنجش گفته با تراز ۸۷۵۰ پزشکی تعهدی آورده استان خراسان رضویاحتمالا قبو ...

هعی فک نمیکنم

چون قبل اینو رتبه ها رو بدن همه میگفتن سنجش اشنا داریم گقتن هم ترازی میکنیم و رتبه ها بهتر میشه و این حرفا ولی نشد

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بخاطر افکار خودکشیته لیتیوم بخور

چیزی بهش نگفتم .... 

هعی فک نمیکنمچون قبل اینو رتبه ها رو بدن همه میگفتن سنجش اشنا داریم گقتن هم ترازی میکنیم و رتبه ها ب ...

حآلا چند روز دیگه معلوم میشه 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
مگه نمیخوای پیراپزشکی بخونی؟میدونی بعدا چقدر قراره توسط همراه مریض، سوپروایزر و دکتر ها و روسا و اسا ...

نمیدونم چی بگم رفیق 

من الان فعلا دارم از همه جا تحقیر میشم 

از کنکور از باشگاه از هنه جا احساس میکنم خودم بی عرضه ام و حق داره طرف 

سلام خانوم رهگذر شما همون کاربر افسرده کنکوری نبودید. منم مثل شمام

هعیییی چند سالته

پس حرف مفت زده

فقط ی بار گفتم میخوام برم ی راه دور چیکار کنم مادرم اذییت نشه 

اونجا گقت تو راه دور و دانشگاه نمیخوای بری میخوای خودت بکشی برگام ریخت نمیدونم

برو خیلی خوبه حال و هوات عوض میشه البته که خود کرمان آزاد پرستاریش رو میاری

ازاد شهرستان امکان نداره برم چون هزینه اس رو ندارم 💔

سلام عزیزم یه مدت شکرگزاری کن به چیزای مثبت زندگی فکر کن به امنیت به هرچیز مثبتی که تا بحال بهش فکر هم نکردی شاید انرژی بهتری روانه زندگیت بشه خواهش میکنم به فکر سلامت روانت باش درسته کنکور سخته ولی خب تمام زندگی نیست آروم باش یه مدت

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
فقط ی بار گفتم میخوام برم ی راه دور چیکار کنم مادرم اذییت نشه اونجا گقت تو راه دور و دانشگاه نمیخوای ...

گه خورده  هممون یه وقتایی میخوایم دور شیم از محل زندگیمون و دغدغه های زندگی

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد