2777
2789
عنوان

روانشناسم میگ برو تیمارستان جوری ک زندگی منو روانی کرد➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8831 بازدید | 93 پست
به احتمال زیاد چون دیده بیش از حد افکار خودکشی تو سرت داری به خاطر همین گفته باید بستری بشی

ن چیزی از فکرای خودکشی بهش نگفتم ....خوشم نمیاد 

۳ بار باهاش حرف زدم هر وقت دلم میگرفت چون اینجام تامیک میزدم ی عده میپریدن بهم حالم بدتر میشد 

گفتم با این حرف بزنم ...

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

غلط کردنتاپیک بزن منو تگ کن بیامهرچی تودلته بمن بگو

مرسی گل 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیابغلم دختر

اجی میگن ۲۰ ام نتایج کنکور میاد 💔

مگه نمیخوای پیراپزشکی بخونی؟میدونی بعدا چقدر قراره توسط همراه مریض، سوپروایزر و دکتر ها و روسا و اساتید تحقیر بشی؟؟؟خبر داری از جوی که حاکمه؟ چرا پس تا یکی یچی بهت میگه سریع فرو میپاشی باید به جایی برسی حرف هیچ کس به هیچ جات نباشه وگرنه دووم نمیاری 

سه بار با این حرف زدم مدام میگ برو روانپزشک بهش میگم حوصله ندارم ....

عزیزم قرص خوردن چیز بدی نیست منم ی مدت روانپزشک رفتم و دارو مصرف کردم اتفاقا خیلی حالم بهتر شد

دانشجوی دکترای پیوسته

رهگذر عزیزم

اینقد دوست دارم یه هفته دیگه تاپیک بزنی که

هوراااااااااا رشته دلخواهم قبول شدم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
مشاوره شما خیلی تند روی کرده حتما درخواست دوستیم قبول کن میتونم کمک کنم

قبول کردم

من همینجوری گاهی دلم میگرفت باهاش حرف میزدم اینجا دیگ هر وقت تامیک میزنم دلم میشکستن یا حالم بدتر میکردن میگفتن کشتی ما رو از بس تاپیک چس ناله زدی 

دیگ فک نمیکردم اینقدر بحث جدی بشه سر این مشاور هعی

رهگذر عزیزماینقد دوست دارم یه هفته دیگه تاپیک بزنی کههوراااااااااا رشته دلخواهم قبول شدم

نتایج هفته دیگ میاد💔💔💔💔 یا دو روز دیگ🥲💔💔 

فک نمیکنم چون رتبه ام خیلی داغونه 

من آزاد میارم ک آزادم خیلی گرونه 

سلام میگن مثل اینکه نتایج رو بر اساس تراز میخوان بدنامیدوار باش

سلام عزیزم

از کجا میدونی گل 🥲💔؟؟؟