2777
2789
عنوان

شوهرم تو خونه زندانیم کرد و بدرفتاری

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار ن انگار من عمل کردم و مریضم بدرفتاری کرده چی گفتم حالم بده منو ببر بیرون گف واسه تو وقت ندارم.چاقو دادم دستش گفتم بیا منو بکش تاراحت شم گف من نمیخوام خون کسی گردنم بیفته.خودم چاقو برداشتم تو شکمم فشار دادم اما جرئت نکردم بیشتر فشار بدم و ترسیدم

صب شد من تا ظهر خواب بودم بدنم ضعیف شده بود با بدنی ک بخییه داره کلی گریه کرده بودم چون.ظهر اومد کو غذا کو چای بااون حالم پاشدم اوردم.خودش رو زد ب خواب.بیدارش کردم .قهر کرد گف من میرم‌واسه غذا هم نمیام.بعدش ی گوشی پیداکردم خونه.سیمکارت انداختم توش زنگ زدم بابام با گریه گفتم بیا دنبالم من نمیتونم اینحا بمونم.بدون اطلاع ب همسرم اومدم خونه بابام.الان چیکار کنم ب نظرتون.ازدواج دومم و فامیلی هم هس

همون لحظه ک تو ماشین بهت فش داد باید برمیگشتی خونه مادرت بهشم میگفتی خودتی و هفت جدو ابادت برو سراغ اون دختر دایی های عتیقه زشت بیریختت

نگو ک میخوای زندانیشم بمونی و خونه مامانت یا جایی نری؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

یکساله ازدواج کردم اوایل منو میزد محکم ی بار جوری زد یک هفته نمیشنیدم و پرت شدم زمین.اوایل تریاک مصرف می‌کردند باز ترک کرد.باز دیدم تو اینستا رل سابقش پیام عاشقانه داده و شوهرم لایک کرده.اینو هم گفته مادرم همه کاره تو هس یا باید تحمل کنی یا تموم میکنیم.بچه ننه هس شدیدددد.

بیخیال شوهر عتیقه منم عصر بهش گفتم بیا بریم کپی بگیریم برا درسای دخترم یهو رم کرد ک حق نداری بری بیرون حالا خداشاهده نزیک ده ساله زنشم نهایییت تنها بیرون رفتنمو بشماری ده بار نیست اونم مجبور بودم مثلا واکسن بچه رو بزنم ک مثلا خودش نتونسته ببره مرتیکه فک کرده اینو بگه من میمیرم این به کنار گفت میرم برا زن مردم هم حق نداری چیزی بگی این حرف جیگرم سوراخ کرد گفتم عیبی نداره پناه منم خداست دیگه خفه خون گرفت آشغال

2810