2777
2789

🔴 شام آخر مادر و ۳ دخترش در خانه همسایه جنایتکار

🔵زن و شوهر جنایتکار که با دعوت خانواده همسایه به خانه‌شان برای شام، زن جوان و سه فرزندش را به قتل رسانده بودند پس از دستگیری انگیزه خود را از این جنایت هولناک سرقت طلا و جواهرات زن همسایه، عنوان کردند.

پسر ۱۴ ساله‌:

🔵این زن و همسرش که در همسایگی ما زندگی می‌کنند ما را به خانه‌شان دعوت کردند.

🔵پدرم خانه نبود به همین خاطر من و مادر و  ۳ خواهرم به خانه آنها رفتیم اما ناگهان این زن و شوهر به یکباره با تهدید دست و پای همه ما را بستند و مادر و خواهرهایم را با چاقو جلوی چشمانم کشتند.

🔵بعد هم طلا و جواهرات مادرم را برداشتند. پس از آن زن قاتل دست و پایم را بست و من را به زور به داخل صندوق عقب انداخت و از خانه‌اش بیرون آمد. 

🔵الان هم نمی‌دانم او قصد داشت من را کجا ببرد و چه بلایی سرم بیاورد. 

✅ @ruz_news1 ⚡️

تف به این زندگیییییییییی

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

یاخدا

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی پس جریان این بود!من فیلمش یکی برام فرستاد نمیدونستم اینا به هم ربط داشتند عکس زم و شوهر دیدم بعد بچه توی صندوق عقب بعدم اعلامیه یه خانم و ۳تا دختر یکیشون جانان بود اسمش!واییی به قیافه زن و شوهره نمی اومد!