2777
2789

🔴 شام آخر مادر و ۳ دخترش در خانه همسایه جنایتکار

🔵زن و شوهر جنایتکار که با دعوت خانواده همسایه به خانه‌شان برای شام، زن جوان و سه فرزندش را به قتل رسانده بودند پس از دستگیری انگیزه خود را از این جنایت هولناک سرقت طلا و جواهرات زن همسایه، عنوان کردند.

پسر ۱۴ ساله‌:

🔵این زن و همسرش که در همسایگی ما زندگی می‌کنند ما را به خانه‌شان دعوت کردند.

🔵پدرم خانه نبود به همین خاطر من و مادر و  ۳ خواهرم به خانه آنها رفتیم اما ناگهان این زن و شوهر به یکباره با تهدید دست و پای همه ما را بستند و مادر و خواهرهایم را با چاقو جلوی چشمانم کشتند.

🔵بعد هم طلا و جواهرات مادرم را برداشتند. پس از آن زن قاتل دست و پایم را بست و من را به زور به داخل صندوق عقب انداخت و از خانه‌اش بیرون آمد. 

🔵الان هم نمی‌دانم او قصد داشت من را کجا ببرد و چه بلایی سرم بیاورد. 

✅ @ruz_news1 ⚡️

تف به این زندگیییییییییی

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

یاخدا

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی پس جریان این بود!من فیلمش یکی برام فرستاد نمیدونستم اینا به هم ربط داشتند عکس زم و شوهر دیدم بعد بچه توی صندوق عقب بعدم اعلامیه یه خانم و ۳تا دختر یکیشون جانان بود اسمش!واییی به قیافه زن و شوهره نمی اومد!