2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم

156 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من دو قلو باردارم ی مدتیه نزدیک دو ماه ایناس از صبح تا شب از لحاظ روحی اذیتم ی چیزی اذیتم میکنه ی دلهره و اضطراب دارم ک آخرش باعث گریم میشه بیرون میرم خوب نمیشم بازم میاد تو فکرم هر روز همینم دکترمم بهم قرص داده اما خوب نشدم خواستم بدونم کیا این جوری بودن؟آیا بعد بارداری من ب روال قبل برمیگردم چون واقعا میترسن همین جوری بمونم 

عزیزم حس و حالت طبیعی هست، هم به خاطر هجوم هورمون ها به بدنت هست و هم نگرانی طبیعی که توی این دوران داری و همه تلاشت این هست که بچه هات سالم باشن، به خدا توکل کن. حتما کلاسهای آمادگی زایمان شرکت کن خیلی کمکت میکنه، برای منم دعا کن 

جان و جهان من تویی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما ی دکتر خوب برو یه دارو سبک برات تجویز کنه منظورم روانپزشکی اگه نمیشناسی هم معرفی می کنم بهت .

دکتر زنان ی دارم کم ضرر فلوکستین بهم داده اما هنوز خوب نشدم خیلی اذیتم ممنون روان پزشک اگه میشناسی بهم معرفی کن خیلی اذیتم

2805
عزیزم حس و حالت طبیعی هست، هم به خاطر هجوم هورمون ها به بدنت هست و هم نگرانی طبیعی که توی این دوران ...

یعنی بعد زایمان مثل قبل میشم دکترم بهم دارو داده اما هنوز خوب نشدم چشم حتما برات دعا میکنم تو هم برام دعا کن ان شاالله تا دی ماه بدنیا بیان منم خوب بشم

دکتر زنان ی دارم کم ضرر فلوکستین بهم داده اما هنوز خوب نشدم خیلی اذیتم ممنون روان پزشک اگه میشناسی ب ...

فلوکستین و هر دارو بی که دکتر میده ۱۴, روز طول می‌کشه عمل کنه کامل ولی خودتو عذاب نده حتما مراجعه کن هورمونات الان بهم ریخته درست میشه .تو خونه اگه تنهایی همیشه تلویزیون رو روشن بذار غروبا ی پیاده روی سبک با همسایه برو .من روانپزشکان دکتر منایی کلینیک بهسا تو کرج بود مشکلم هم اضطراب بود خیلی بهتر شدم.بزنی تو گوگل میاره.انلاین هم داره.

سلام منم باردارام

اوایل هم گریه میکردم 

هم پرخاشگر شده بودم

افسرده و غمگین هم بودم

خیلی دوران بدیه هیچ کس هم نمیفهمه چته

فقط شوهرم یکم مراعات میکرد تا بگذره چون اونم از این حالتام خسته شده بود..

باورت نمیشه صبح ساعت شیش گرسنم شده بود زدم زیر گریه و با شوهرم دعوا که چرا صبحونه خوب نداریم من بخورم

ولی طبیعیه مثل ویار میگذره الان هوا خوبه اگر میتونی بیرون برو

فلوکستین و هر دارو بی که دکتر میده ۱۴, روز طول می‌کشه عمل کنه کامل ولی خودتو عذاب نده حتما مراجعه کن ...

فلوکستین گفت بی ضرر ترینه چشم حتما میزنم گوگل پیدا میکنم ممنون ازت

سلام منم بارداراماوایل هم گریه میکردم هم پرخاشگر شده بودمافسرده و غمگین هم بودمخیلی دوران بدیه هیچ ک ...

چند وقت طول کشید من الان دوماهه صبح ک بیدار میشم ی حس دلهره و استرس دارم بخدا امروز اینقدر گریه کردم کار هرروزمه

چند وقت طول کشید من الان دوماهه صبح ک بیدار میشم ی حس دلهره و استرس دارم بخدا امروز اینقدر گریه کردم ...

بین یک هفته تا دو هفته آرومتر میشی برو حتما بگو بارداری فقط تونستی حضوری برو .من چند مفرو تا حالا فرستادم خوب شدن

بین یک هفته تا دو هفته آرومتر میشی برو حتما بگو بارداری فقط تونستی حضوری برو .من چند مفرو تا حالا فر ...

همین الان رفتم تو تراس گریه کردم اف شدم حالم خیلی بده قرص فلوکستین هم هیچ اثری بهم نداره انگاری

چند وقت طول کشید من الان دوماهه صبح ک بیدار میشم ی حس دلهره و استرس دارم بخدا امروز اینقدر گریه کردم ...

حدودا تا سه ماه اول داشتم

کم کم حالم بهتر شد

وقتی توجه شوهرمم بیشتر شد حس بهتری داشتم

البته خودم بهش میگفتم وگرنه مردا که...

همین الان رفتم تو تراس گریه کردم اف شدم حالم خیلی بده قرص فلوکستین هم هیچ اثری بهم نداره انگاری

شما دچار اختلال اضطرابی بارداری شدی راحشم گفتم بهت مراجعه به روانپزشک خوب نه هر روانپزشکی

2810