2777
2789
خوب مشکلی نداره نگران نباش یه چیزی که هست دکترا دنبال پر کردن جیب خودشون هستن مدام میفرستنت اینور و ...

عزیزم میدونم چی میکی

اما همسر من پزشکه و ایشون از همکارای خودش بود بعید میدونم دنبال پول باشه چون بالاخره همکارن

به منم گفت مخیطی که بچه داره زیاد ببرش

منم هر روز خانه بازی میبرم از هفته بعدم کارگاه مادر و‌کودک ثبت نامش کردم

شما بچه کوچیک دارین؟

بچه ی کوچکم ۴ سالشه واین دنبال کردن اشاره و اینارویادم رفته چندوقتگی میتونست تشخیص بده

ان شالله که هیچ مشکلی ندارع

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو همین سن ها به پسرم شک کردم و هنوز سردرگمم.

نمیدونم چی بگم...

متاسفانه روزای سختی خواهید داشت منکه از نظر روحی له شدم.

دوتا گروه هست تو ایتا مادرا تجربه دارن توش .اگه میخاید عضو بشید اونجا سوال کنید ازشون عزیزم

منم تو همین سن ها به پسرم شک کردم و هنوز سردرگمم.نمیدونم چی بگم...متاسفانه روزای سختی خواهید داشت من ...

عزیزم رفتم تاپیک هاتون رو خوندم

پسر شما انگار خوده پسر منه

پسر منم هنوز اشاره نداره( امروز برای اولین بار اشاره کرد به یه پرنده)

اشاره ما رو دنبال نمیکنه

دو سه قدم رو پنجه پا راه میره که بنظر من داره بازی میکنه مشکلی نیست

شما پسرتون رو متخصص بردین؟چه نظری دادن؟؟

پسر من ۱۶ ماه و سه هفتشه

عزیزم رفتم تاپیک هاتون رو خوندمپسر شما انگار خوده پسر منهپسر منم هنوز اشاره نداره( امروز برای اولین ...

پسرم 23ماهشه عزیزم

الان از پسرتون بپرسین چشمات کو؟دستت کو؟موهات کو ؟ببینید جواب میده ؟

اسباب بازی هایی ک همیشه بازی میکنه برای مثال توپ یا ماشین .بگید کو ببینید میاره؟

همون پنجه روی متاسفانه از علائم مهمه.البته وقتی در کنار علامت هایی مثل تاخیر کلام و عدم اشاره باشه

امروز که میگین اشاره کرد با همه ی دست بود یا انگشت اشاره ؟

پسرم 23ماهشه عزیزمالان از پسرتون بپرسین چشمات کو؟دستت کو؟موهات کو ؟ببینید جواب میده ؟اسباب بازی هایی ...

نه،اعضای بدنشو نمیشناسه

از وسیله ها هم کفشاشو میشناسه میره میاره

ولی دستوراتی مثل درو ببند یا باز کن،بشین،بیا،برو،جورابانو دزبیار،اینو ببر بده بابا،کفشاتو بیار،اینا رو میفهمه

پسرم 23ماهشه عزیزمالان از پسرتون بپرسین چشمات کو؟دستت کو؟موهات کو ؟ببینید جواب میده ؟اسباب بازی هایی ...

یا موهاتو شونه کن

عزیزم رو پنجه راه رفتن منظورشون به صورت مداومه نه یکی دو قدم

با انگشت اشاره کردهمیشه با کف دست اشاره میکنه

میدونم در چه حالی هستی کاملا درکت میکنم الان شرایط پسرم خیلی بهتر شده اگر خواستی درخواست دوستی بده شمارمو بذارم خواستی تماس بگیر.نگران نباش عزیزم.❤️

پیشکیری هم ندارهتا حالا هیج اوتیسمی با هیچ روشی درمان نشده عزیزملطفا اطلاعات غلط ندین

اشتباه میکنی مامان جون

شاید درمان قطعی نداشته باشه

ولی با ی سری تمرین ها و یکم صبوری مادرانه میشه بهترش کرد

تاپیک های این مامانو بخون

@تپلو۹۲

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
تا 3و نیم سالگی فقط چند تا کلمه مامان و بابا و آب و... را می‌گفت و اصلا جمله نمیتونست بگه و مدام دنب ...

عزیز یه سوال داشتم ازت 

بچت خدارو شکر که خوب شده

کوچیکتر بودلجباز و یه دنده نبود که حرف خودش باشه؟

احساسات رو درک میکرد اگه گریه میکردی الکی واکنش نشون میداد؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
2810